![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben valla 2 maç ceza beklerken dün cevahirde ki bilgi ekranlarından ögrendim şok oldum. abi 4 maç ne ya. zaten kac mac kaldı liqde? adamlar ellerinden geleni yapıolar bizi engellemek için... federasyon ve pfdk yı mail bombardımanına tutalım! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok saçma bi ceza bencede kezman her maç dirsek atıyor rakiplerine ceza almıyor federasyonua mail atalım...
__________________ http://img143.imageshack.us/img143/60/dfhcfg6ga.png http://img155.imageshack.us/img155/9...eada032yu1.jpg Bİ İLHAN MANSIZ Bİ PASCAL NOUMA BÖLE GOLCÜ LAZIM BİZE UÇARIZ ŞAMPİYONLUĞA | ||
| | |
| | #4 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakemi itmeseydi bu kadar fazla ceza almazdı
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 maç gerçekten çok abartı bir ceza hakemin o gerginlikte başka duracak yeri mi yoktu gitti bobonun önünde kazık gibi dikildi. Adama haksız kart ver ibbliye hiç bişe verme bi de git orda mal gibi bekle iter tabi adam. Yeni federasyon biraz göz korkutmak için uğraşıyor galiba... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Arkadaşlar bu caza bazı arkadaşlara önemli değil gibi geliyor haketti gibi kelimelerden bunu anlıyorum ben ama ezik maçında Nobre sarı kartı görüp ceza alırsa sivasa birtek Holosko ile gideceğiz boboya kırmızı kesinlikle haksız eğer doğru diyenler varsa bundan sonra kornerlerdeki pozisyonları iyi takip etsin
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | 2 maç alıcaktı hakemi itti 4 maç oldu. enfazla itirazla 3 e iner ama sanmıyorum.medya çok kötü gazladı bu hareket bütün hakemlere yapılmıştır oğuz sarvana yapılmıştır vs. diye
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57639-bir-seyler-yapalim-arkadaslar/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-03-2008 09:08 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |