![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yapmayın arkadaslar adam 3 mac gol atamadı dıye dınlendırılırmı ıyı ozmn 3 mac ust uste gol atıncada cok guzel oynuyo dıye satalım bobo ydek kalrısa nobremı gol atıca bırakın allah askına bobo nekadar kacırsada takımın değişmez ismi olmalı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bobo'Nun takıma golden ziyade çok daha farklı katkıları var, adam bi kere sırtı kaleye dönük oynayıp top alıp saklama ve arkadaşına atarak hücumu şekle sokma oununu çok iyi yapmaya başladı, evet gol vuruşlarında inanılmaz formsuz şu aralar ama kesilecek en son adam, bir forvetin görevinin sadece gol atmak olmadığını bi anlayabilsek, hele ki bu kadar hücumcuyla oynuyorsak, değerini yokluğunda ararsınız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 3 maç üstüste gol atamamasının yanında sürekli top kaybetmesi, daha az koşması,hırsındaki düşüş.... birsürü etken var. bobo dünyanın en iyi futbolcusu mu. ronaldinhoyu bile dinlendirdiler zamanında. bobonun nesi fazla.1-2 maç sonradan girsin oyuna. anlasın değerini formanın. kötü oynasada ilk 11 de iyi oynasada. adamda hırs kalmadı. nasılsa beni kesemezler diyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | hayretle okuyorum yazdiklarinizi bobo yedek kalsin diyen arkadaslar bobo BREZILYA milli takimina davet edildi siz boboyu nobreyle holoskonun yedegi yapmaya calisiyorsuinuz cok komik yaaaaaa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
kesinliklee KATILIORUMM !! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |