![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
66_ÇaRşI_38 ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | giden gitti zaten hep kaybeden olduk demirören dönemınde artık dur demenın vaktı geldı hatta gecıyo...
__________________ ÇoK MeRaK eDiYoRuM HaYaT BeNDeN ALDıKLaRıNı NeReSiNe SoKuYoR ACaBa??? SaLDıR BuNu KaLDıR CeHeNNeMDeN ÖDeMeLi ÇaLDıR... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aklım bir yıl önceye gitti yenildiğimiz fener maçı sonrasına.Herkes şu gitsin bu gelsin diyordu,tarih tekerrür etti,demirören gitmedi birtek,gitmezse aynı yazıları seneyede yazarız
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | umut falan beslemeyin artık kısacası en azından hafta sonları maç izleme zahmetinden kurtudum şu bahar mevsiminde
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | olmadı arkadaşlar bu kafayla 7 sene daha olmaz.o kadar açız ki, her şartta umutlanıp ya allah bismillah misali...hepimiz böyleyiz. sezon bitti. geleceği kurtarmaya bakalım.. kenetlene kenetlene akraba oldu 20mil.beşiktaşlı ,taraftar daha ne yapsın ulan! Başı eğik olmasın hiçbir Beşiktaş lı nın. en masum BİZ leriz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şampiyonluk gitti arkadaslar...boşuna ümitlenmeyelim fener maçında defans oyuncuları maçı büyük ölçüde belli etti..fenerin gs nin defans oyuncularını bi düşünün bide bizim defansa bakın... onlar puan kaybetmez kaybetseler bile bizim takım bütün maçlarını alamaz..
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bu hakemlerle zor dostum zor.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57803-kartal-vazgecmez/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 11:44 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |