![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tövbe tövbe.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu soyledigine kendi bile inanmiyor.ama is olsun diye konusuyor.liderle aramizda 5 puan fark olmus.haftaya da sivas maci var.hey ALLAHIM kimlere kaldi besiktas.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şaka yapıyor heralde..maçtan sonra lugano geçti taraftara 8 işareti yapıyor ertuğrul eserini görsün :@
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ah Ertuğlul hoca ah.Böylesine önemli bir maçta tarihi bir hataya imza attın.Bakiyi stoperden sola kaydırmak yenilgiye zemin hazırlamaktır resmen,kendi ipini çekmek demektir.Bunu nasıl yaptın hala inanamıyorum,i.üzülmezden memnun olmayabilirsin ama bakiyi oraya çekmek yapacağın,düşünebileceğin en son şey olmalıydı.İ.Üzülmezi çıkarıp,yerine Aydını soksaydın,ileride hiçbir şey yapmayan Telloyu geriye çekip Aydını onun önüne sürseydin inan çok daha farklı olurdu maç...Ama kesin kazanırdık diyemem,çünkü sahada 11 tane ruhsuz! futbolcu vardı.Belki sol bekte Baki değilde dünyanın sayılı sol kanatlarından biri Rise olsaydı bile dünkü maçı kaybedebilirdik...Çünkü yenilgiyi kabullenen,kazanmayı akıllarından bile geçirmeyen,onursuz-gurursuz 11 futbolcu vardı!..Bu maç için öncelikle futbolcular, sonra oyuncu değişiklikleriyle büyük hatalar yapan Ertuğlul hoca suçludur... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kesin bu haberin devami vardir ve haberin devaminda da büyük ANtrenörümüz sunu da demistir!!!"Bu hafta yaptigimiz hatalari iyi gördük bir daha bu hatalari tekrarlamayacagiz"zira adam sezon basindan beri herhafta sonu yenildigi maclarda ayni seyleri söyledi ve buna yine de hicbir önlem alinamadi.. BESIKTAS-GS macindan sonra bazi IYI BESIKTASLI!!!! arkadaslar söyle söylemislerdi"Hani nerde Ertugrul a savuranlar simdi konussunlar da görelim" yani Kraldan daha cok Kralci olup ta bizim Besiktasliligimiz elestiren arkadaslari ben bugün Ertugrul u zor gününde de görmek isterdim.Keske Ertugrul basarili olsaydi da biz de yüzlerce kez özür dileseydik büyük bir mutlulukla ama sezon basindan beri benim bütün maclarda yüregim pir pir atti en kötü maclarda bile maglubiyetten galibiyete son anlarda uzanmamizi SAGLAM arkadaslarimiz bir uyari olarak almadilar.GS maci disinda hicbir zor maci kazanamamizi arkadaslar yine uyari olarak almadilar.Biz bunlari söylerken adamlar hala bizim Besiktas liligizla ugrastilar ve gözü kapali Ertugrul d destek verip Yönetime savurdular. Sonuc olarak :yazik oldu bu senemizde hic güzel bir futbol izlemeden heba oldu. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57817-ertugrul-saglam-uc-puan-kaybettik-ama/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 01:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |