![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam gibi adam ertuğrul sağlam? bu söz artık söylenmesin bu mu adam taraftarın yüzüne baka baka hep aynı YALANLAR. ertuğrul sen biraz yürekli olsan ceketini alır gidersin giderken dandik transferlerin perde arkasını da anlatır yönetimi de kendinle birlikte götürürsün ama sen bir fenerlisin zaten fenerliler seni bizden çok seviyorlar yazıklar olsun sana defol git | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yonetim ertugrulun istedigini aldıgı icinmi suclu ??? en buyuk hata ertugrulda bence teknik direktor alınması gerek bu takıma ve gokhan zan,kas,serdar ozkan,uzulmez in satılması gerek
__________________ Allahın Kayserisi Agaghowa ya imza attırdı, biz ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vay be yine kabak hocaya patladı helal olsun arkadaslar... ertugruldan önce tigana rıza hoca del bosque scala sorun bunlardamı yoksa yönetimdemi... seneye yine hoca alırız senemiz harab olur tekrar hocaya yükleniriz...sorunun yönetim oldugunu göremiyorsanız diyecek bi cümlem yok size...
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya hepiniz takmissiniz ertugrul hocaya...size yalnizca bir sorum var hakem hatalari olmasa biz su an lider olurmuyduk olmazmaydik...yani ben hesapliyorumda en az 10 puanimiz calindi ama hala herkes ertugrul hoca gitsin yok fenerliymis yok suymus yok buymus...bu yönetim ve bu hakemlerle ertugrul degil morinho gelse yemin ederimki basarili olamaz ama buldunuz hemen bir suclu yüklenin bakalim ....gordon gibi futbolculari alan yönetimi suclamayin hic...hem simdi hoca gitse yeni hoca elecek yeni futbolcular takim yine toparlanana kadar gelecek sezonda bitecek...bence 3-4 tane cok iyi transferle bu takim cok basarili olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sence bu yönetim o çok iyi transferleri yapabilirmi..
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BENİN ERTUĞRULA FALAN TAKTIĞIM YOK AMA BU KADAR APTALCA HATALARDA YAPILMAZ SEN TAKIMA GELECEK TRANSFERLERİ REDET SON MAÇLARDAKİ GİBİ NE TAKTİK NE TEKNİK OLARAK BİRŞEYLER YAP GEÇEN MAÇTA OYUNCUNU BİLE KORUMAYA ZAHMET ETME 4 MAÇ CEZA ALAMSINA SEBEBİYET VER ADAM GİBİ ADAMSINDA ŞU TAKIMA BİR ZAHMET NASIL FAUL YAPILIR ÖĞRETTE RAKİBİ YILDIR HHHHHHAAAAA BİDE ÖN LİBEROSUZ MAÇLARA ÇIKIP KAYBET FBNERE KARŞI HERKESİN BİLECEĞİ ORTA SAHAYA HAKİM OLAN MAÇI KAZANIR TAKTİĞİNİ BİLE UYGULAMA LİDERKEN İ.B.B. YE KÖK SÖKTÜRÜCEKKEN O SANA KÖK SÖKTÜRSÜN APTALCA YENİLGİYİ HAzırla 2-0 önde aNAKAR SPORA maçı zor kurtar kondisyonu bu takımdan yok et ama yani benimöde sigortalarım attı rakibin fb son beş sezondur senin kadar sakat verdimi acaba
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57817-ertugrul-saglam-uc-puan-kaybettik-ama/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 01:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |