![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ne yani yıldırım demırorenmı kadroyu oluşturuyor tabıkıde eertugrul hoca kadroyu oluşturuyor ve yapılan değişikliklerı ertugrul hoca yapıor......
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya hepiniz takmissiniz ertugrul hocaya...size yalnizca bir sorum var hakem hatalari olmasa biz su an lider olurmuyduk olmazmaydik...yani ben hesapliyorumda en az 10 puanimiz calindi ama hala herkes ertugrul hoca gitsin yok fenerliymis yok suymus yok buymus...bu yönetim ve bu hakemlerle ertugrul degil morinho gelse yemin ederimki basarili olamaz ama buldunuz hemen bir suclu yüklenin bakalim ....gordon gibi futbolculari alan yönetimi suclamayin hic...hem simdi hoca gitse yeni hoca elecek yeni futbolcular takim yine toparlanana kadar gelecek sezonda bitecek...bence 3-4 tane cok iyi transferle bu takim cok basarili olur | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
sence bu yönetim o çok iyi transferleri yapabilirmi..
__________________ | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | |||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BENİN ERTUĞRULA FALAN TAKTIĞIM YOK AMA BU KADAR APTALCA HATALARDA YAPILMAZ SEN TAKIMA GELECEK TRANSFERLERİ REDET SON MAÇLARDAKİ GİBİ NE TAKTİK NE TEKNİK OLARAK BİRŞEYLER YAP GEÇEN MAÇTA OYUNCUNU BİLE KORUMAYA ZAHMET ETME 4 MAÇ CEZA ALAMSINA SEBEBİYET VER ADAM GİBİ ADAMSINDA ŞU TAKIMA BİR ZAHMET NASIL FAUL YAPILIR ÖĞRETTE RAKİBİ YILDIR HHHHHHAAAAA BİDE ÖN LİBEROSUZ MAÇLARA ÇIKIP KAYBET FBNERE KARŞI HERKESİN BİLECEĞİ ORTA SAHAYA HAKİM OLAN MAÇI KAZANIR TAKTİĞİNİ BİLE UYGULAMA LİDERKEN İ.B.B. YE KÖK SÖKTÜRÜCEKKEN O SANA KÖK SÖKTÜRSÜN APTALCA YENİLGİYİ HAzırla 2-0 önde aNAKAR SPORA maçı zor kurtar kondisyonu bu takımdan yok et ama yani benimöde sigortalarım attı rakibin fb son beş sezondur senin kadar sakat verdimi acaba
__________________ gidin ya d&d | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Dün maça yetişmeye çalışırken trende gördüğüm 9 yaşında, heyecanı gözlerinden, BEŞİKTAŞ aşkı baştan aşagı siyah - beyaz olmasından belli olan bir taraftarımız " Keşke Baki Abi oynamasa... Onun abuk subuk pasları bu yaşta beni kalpten götürecek " demişti. Ertugrul Hocaaaa , bu çocuk kadar göremedin mi ???? Ama herkesin ruhunu vermesi gerekiyor ki , olabilecekleri , en azından duygusal bağıyla hissetsin.... Lutfen artık sadece açıklama yapmak zorunda olduğun için anlamsız şeyler söyleme... Lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn | ||
| | |
| | #10 | ||
| Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hoca senden ne koy ne kasaba olur takimi oynatamiyorsun takimda savasacak ruhunu herseyini terinin som damlasina kadar formasini islatacak futbolcun yok dandik transferler ile kandirdin bizi esasinda 8-0 lik liverpol hezimetinden sonra gorevi birakmaliydin! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57817-ertugrul-saglam-uc-puan-kaybettik-ama/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 01:28 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |