![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaşa yapılanlar sadece bu deilki en son oynadıgımız şükrüsaraçoglu stadında oynadıgımız son maçta yaptıkları neydi !!! biz fenere yenilmiyoruz!!!!!!!!! hakeme yeniliyoruz!!!!!
__________________ erkek icin arkadaş satan mahluklardan uzak durun!!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BU LIGDE BOYLE HAKEMLER OLDUTAKN SONRA BIZ NASIL FITBOL OYNARIZZ !!DUN MACTA KAHROLDUM!!! BIRILERI GIDIP BU HEKMLERE SORMALI AZIZ BASKAN SIZE KAC PARA MAAS VERIYO DIYE.. YETER ARTIK BU KACINCI HAKKIMIZ YENILDI !!! BASKANIM KOY AGIRLIGINI LIGE!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bu başkanla hiç bi ilerleme kaydedemeyiz..baksana adam batıl inançlarıyla maç almaya çalışıyo
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sıkıldım bu ligden . hep aynı şeyler .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet hakem ,diğerleri gibi gerçekten iğrençti.Ancak bu futbolla ve takımla yine de kazanamazdık.Bir beraberliği bile 10 dakika koruyamadık.Yuh bize.....ki hem de ne yuh
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sogudum bunaldım sevgımızı tukettınız be ALLAH A HAVALE EDIYORUM SIZI ARTIK lanet olsun sızın adaletınıze | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakem hasta Fenerli zaten.! Ne bekliyodunuz ki? ben hakemlerin açıklandığı gün dedim bu maç gitti dedim ve maçı izlemedim. Çünkü bir şekilde biliyordum Beşiktaş'a maçı kaybettireceklerini.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ilk yarıdaki maçın kopyası yine haksız bi mağlubiyet
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57819-hakem-buraya-gel-birde-buradan-bak/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 04:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |