|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
30-03-2008, 01:41 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
Birşeye iyi başlayıpta kötü bitirmek gibi birşey, Koskoca inönüde kendini yalnız hissetmek gibi acı, Bütün maç haykırıpta duyulmamak gibi kötü, Karşılıksız sevmek... Yağmur damlalarını saymak kadar zor bu, Herşeyini feda edipte başaramamak gibi mutsuzluğa kavuşmak, Sahaya bakıpta başka bir takım görmek gibi lanetli, Karşılıksız sevmek... Beyazların içinde siyahı yaşamak gibi çaresizlik bu, Golü beklemediğin anda kalende görmek gibi şaşırtıcı, Maça umutlu başlayıp hüzünlü bitirmek gibi birşey, Karşılıksız sevmek... bir şiirden alıntı sözler yaptım arkadaşlar içimden geldi sizinle paylaşmak istedim. umarım beğenirsiniz.. herşeye rağmen bir karşılık beklemeden seviyorum BEŞİKTAŞ'ımı!!! | ||
|
31-03-2008, 00:53 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | çok doğru söylüyosun ezik maçından sonra dinlediğim müzikler hep arabesk | ||
31-03-2008, 01:21 | #6 | ||
alayına gider Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 | gusel siir hepimiz aynıyız
__________________ Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |