![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
dün geceden beri çok öfkeliyim kimlere kızmadımki futbolculara kızdım ruhsuzlukları için bakiye kızdım delgadoya kızdım gökhana kızdım kaptan denen üzülmeze kızdım tandoğana kızdım telloya kızdım tormana kızdım başkan demirörene kızdım erturul sağlama kızdım kondisyonere kızdım hakemlere kızdım colin kazıma kızdım alexe kızdım yerde artislik yapmasına seyirciye kızdım sahaya yağdırdıkları için kadere kızdım tekerrür ettiği içinve dedimki kadere tarih tekerrür ediyorsa aynı aptallık 2. defa yapılayor demektir allahıma bile kızdım dualarımı kabul etmediği için en son geçen sene dua etmiştim fb maçıydı yenilmiştik bide şimdi artık duada etmiyecepğim inönü stadına bile kızdım hayatımda ilk gördüğüm 4. fb yenilgisine sahne olduğu için sizde öfkelisiniz benim gibi sizde içinizi boşaltın bu topikte kızgınlığınızı haykırın ama küfretmeyin bağırın çağırın yumruk vurun haykırın bu topikte tüm kızgınlıklarınızı
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57833-ofkeliyim-ama-neye-kizacagimida-bilemiyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 14:03 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |