|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
30-03-2008, 12:55 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 |
dün geceden beri çok öfkeliyim kimlere kızmadımki futbolculara kızdım ruhsuzlukları için bakiye kızdım delgadoya kızdım gökhana kızdım kaptan denen üzülmeze kızdım tandoğana kızdım telloya kızdım tormana kızdım başkan demirörene kızdım erturul sağlama kızdım kondisyonere kızdım hakemlere kızdım colin kazıma kızdım alexe kızdım yerde artislik yapmasına seyirciye kızdım sahaya yağdırdıkları için kadere kızdım tekerrür ettiği içinve dedimki kadere tarih tekerrür ediyorsa aynı aptallık 2. defa yapılayor demektir allahıma bile kızdım dualarımı kabul etmediği için en son geçen sene dua etmiştim fb maçıydı yenilmiştik bide şimdi artık duada etmiyecepğim inönü stadına bile kızdım hayatımda ilk gördüğüm 4. fb yenilgisine sahne olduğu için sizde öfkelisiniz benim gibi sizde içinizi boşaltın bu topikte kızgınlığınızı haykırın ama küfretmeyin bağırın çağırın yumruk vurun haykırın bu topikte tüm kızgınlıklarınızı
__________________ gidin ya d&d | ||
|
30-03-2008, 13:51 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | usta uyuyamadım alayına kufrettım bu taraftar baska takımda olsun hermacta 90 dakıka kıcını yırtsın en kotu takım her sene sampıyonluga oynmnarrrrr gecen haftadan bılıyordum i.bb macında bız fenerede bole oynarsak fark yerız dedım cok sukur fark yemedıkk ertugrul hoca cok yanlıslar yapıyosunnn su uzulmezden bı vazgec artıkkk koy aydınıı buyuksehır macında adamlar zaten bızım kalemızden cımıyuolar yol gecen hanı gıbııı gıdıp gelıyolar sen delgadoyu cıkar orta sahadan aydını sol kanada koyyyyy ne alaka dakıka 80 kusur batunanı koyuyor o saaaten sonra 10 tane ronaldınyo koysan ne yapar bırak batuhanııı sen korayı gonder olacak ıs mı bu hocam yaaasen ne yapmaya calısıyosun demekkı kayserıde futbolcuların sayesındeymıs otakımın yukselısı bakın hala aynı kayserı 4.5 cıle oynuyor ertugrıulun bı katkısı yokmus cok efendısın ama daha hoca olmamıssın daha cok ekmek yemen lazımmmıs senın vallla sınır hastası olsunmmm yaaaaa bızım sucumuz ne bole yasıyoz basımıza hep bole baskanlar teknık adamlar bole futbollcular gelıyorr ALLLAH yardımcımız olsun baska bısıy demıyorumm | ||
30-03-2008, 14:15 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | ertuğrul hoca ne yapsın ki bu takımla anca bu kadar: Kaptan denen üzülmezle bu kadar... Ali ile anca bu kadar... Bakiden başka ne beklenebilir ki(Her topta kaptırılmaz ki bea...... ) Bu kadar geldiğimize de şükür yani... BEN SAVAŞAN TAKIM İSTİYORUM YHA BAŞKA BİRŞEY DEĞİL... KAZANMASINLAR ZATEN HER MAÇI YENİLSİNLERDE BİZDE ÇEKELİM CEFASINI AMA YÜREKTEN OYNASINLAR YHA... RUHSUZ DEĞİL... BEN NASIL SES TELLERİM KOPANA KADAR SUSMUYORSAM TÜM PARAMI KOMBİNEYE VERİYORSAM ONLARDA KÜHEYLANLAR GİBİ ÇATLAYANA KADAR KOŞSUNLAR TEKMEYE KAFALARINI SOKSUNLAR... AZ UTANMALARI VARSA DESİNLER Kİ BEN BU FORMAYI HAK ETMİYORUM ÇIKARSIN ÇIPLAK OYNASINLAR... O FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE.... (Tabi burada taraftar olarak tirbünlere gelenlerden bahsediyorum seyirci olarak gelenlerden değil!!!!)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
30-03-2008, 14:20 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | İnönü sustu bizi dinliyor dedirtten taraftara,bu takımın ruhsuzluğuna,yöetimin bir hafta içinde Beşiktaş`ı sürüklediği Kaos ve Beşiktaş`ın haklarını savunamayışına kızgınım.!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
30-03-2008, 14:34 | #6 | ||
Fransa KaRTali Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 | Dün ki maçtan sonra ilk mesajimi yaziyorum foruma.... herkes gibi yikildim, üzüldüm,AGLADIM, isyan ettim.... Neden ? Neden ? Neden ? diye sordum kendi kendime... Neden biz ? Ne yaptik biz bunu hak etmek için... Sevinmek için sevmedik ama YETER be 19 yasindayim ve ben hayatimda 1 tane sampiyonlugu iyi hatirliyorum o da 100 yil sampiyonlugu 5 sene önce... Niye olamiyoruz? Ne için bu durumlardayiz? Of offffffff... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57833-ofkeliyim-ama-neye-kizacagimida-bilemiyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 14:03 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |