|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
31-03-2008, 10:32 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
kusura bakmayın beyler tribünde afyon yutmuş gibiydik, ezikler bile inönü sustu bizi dinliyo diyebildi, hani kadıköyde 2000 kişi ezmiştik onları... ikincisi de sahada 11 tane kedi vardı, formada ter yoktu be ayıptır ya, hakeme baskı yok bende hakem olsam taca çıkan topuda elle vuruşuda görmem niye göreyim ki, alimallah rakip takım öldürür beni başkanı kokartımı alır elimden... boşverin beyler boşverin.....biz yine aşkımızı yaşıyalım ama şuda bilinsin ki para için o takımda duran hiçbir futbolcuya aldığı bir kuruş helal olmasın...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|
31-03-2008, 10:38 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | O zaman hiçbirine halla olmasın!..Hepsinin para için burda olduğu çok açık çünkü...Taraftar kötüydü ama topçular buna mecbur etti.Hiçbir çaba sarfetmediler taraftarı uyandırmak için.Yaa kardeşim hep mi taraftar uyandıracak futbolcuları,bi kez olsun futbolcular uyandırsın taraftarı.Ne bilim derpar falan atsınlar,ona bile razıydık biz.Akılları ermedi mi bunada!..Aslında taraftar ikinci devre başlarken son kozunu oynamıştı,futbolcuları çağırıp alkışlayarak.Ben o görüntüyü görünce ee artık futbolcularda biraz gurur varsa çıkıp oynarlar demiştim.Ama gördüm ki,gururun 'g'si yokmuş bunlarda... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57892-comagi-birazda-kendimize-batirsak%3B/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 10:40 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |