|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
31-03-2008, 11:17 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 24 |
İNTERNETSPOR ÖZEL- Süper Lig Maratonu'nda bu yıl sadece iki hafta liderlik koltuğunda oturan, daha sonra 2 haftada 6 puan kaybederek bir anda 4'cülüğe gerileyen Beşiktaş'ı Avrupa Kupaları'nda büyük bir tehlike bekliyor. Kara Kartal, dün Kasımpaşa'yı yenen Sivasspor'un 3 puan önüne geçmesiyle bu tehlikeyi yakından hisseden Kartal'ın kaderi önümüzdeki hafta oynanacak maça bağlı. Beşiktaş eğer bu maçta Sivasspor'u yenerse biraz olsun rahatlayacak, aksi dumunda tam bir kabus görecek.. Beşiktaş bu durumda Galatasaray'la da puan farkı açılacağı için 4'cülükte kalacak ve bu yıl UEFA Kupası'nda oynayamayacak.. Beşiktaş Avrupa Kupaları'nda sadece İntertoto Kupası'nda oynama hakkı elde edecek.. Kartal'ın UEFA'da oynayabilmesi için ise iki şansı var. Ya Sivasspor'u yenerek 3. olacak. Ya da Galatasaray'ın Fortis Türkiye Kupası'nı kazanması için dua edecek. Cimbom bu kupayı kazandığı taktirde Beşiktaş'a UEFA yolu otomotikman açılmış olacak.. | ||
|
31-03-2008, 11:19 | #2 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 | berbat bir sezon yaşıyoruz berbat
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
31-03-2008, 11:27 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Sivas maçını ne yapıp edip alacaklar o zaman...Hele Beşiktaşta oynamak istemeyip Avrupaya açılmayı düşünen futbolcular daha çok mücadele edip bu maçı almak isteyeceklerdir.Sonuçta Avrupaya açılmak için Uefada veya Şampiyonlar liginde boy göstermeleri şart... | ||
31-03-2008, 11:39 | #4 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 | yazdıkların mantıklı ama gerçekleşmeyecek şeyler bence...adamlar şampiyonluk maçında kendi evlerinde fenerbahçe karşısında hiçbirşey yapmıyorlar sivas deplasmanında galip geleceklerini hiç sanmıyorum umarım yanılırım | ||
31-03-2008, 11:41 | #7 | ||
Eskişehirli_Kartal Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 27 | Ne kadar hazin bir son inter toto kupası kimlere muhtaç ettiniz bizi tebrikler yönetim | ||
31-03-2008, 11:42 | #8 | ||
şizofrenik wak'a Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 | son maçlarını şampiyonluk için oynamış olsalardı şuan herşey daha farklı olucaktı
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
31-03-2008, 14:51 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Sende haklısın tabii,bu futbolculara zerre kadar güvenim yok artık.Sadece duygusal olarak konuştum,inş. yenerler diye... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |