![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Oyansa ne olur oynamasa ne olur!! Delgadoya Besiktas biraz agir geldi,4-5 mac ayni performansi göstermiyor,1 mac iyi 4 mac yok.Cok top kaybediyor ve böylece takim iyi oyniyamiyor,göbekde bu kadar top kaybeden oyuncu bizim takimda basarili olmamaz. Delgado dan daha saglam oyuncu bulabiliriz,hic bilmedin M. Topuz´ u al onu ortasahada oynat. Keske müstersi olsa da satabilsek!! Gordon ve bakide gitmeli ve onlarin yerine Coloccini gibi bir stoper gelmeli!! Üzülmezin yerinede bir sol bek,bak ozaman Takim nasil oynuyor!! Alıntı:
__________________ The Champion was born in 1903 Konu BlackHawk tarafından (31-03-2008 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | güzel haber hiç yoktan ortasahada çok top kaybı olmaz
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gene aynı seneryo yapılcak tek bırsey var gulmek hatta kahkaha atma zoru gorunce sakatlan zaten bızım takımda bı sey var yada otekı takımın adamları kapı gıbı sonra yonetıcıler kıs gıbı dıyınce kızıolar hayret bısıy ya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | delgado hem karakter olarak hemde futbolcu olarakk müthis birii ve eminim bisey vardırda sakatlanmıstır ama eger 3üde olmazsa hem şampiyonlar ligi hemde şampiyonluga güle güle diebiliriz neyse bidaki sezon ins. (( bidaki sezon bidaki sezon nereye kdr.................)) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Benim anlamadigim,herhalde bu ligde en cok sakatlanan oyuncular bizim takimda.GS ve FB de bu sakatliklarin 3 de 1 yokdur ama bizde her hafta en az iki furbolcu sakat.gecen sene Tigana´da da öyleydi,garip bir sey!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eveeeettt ricardinho nun ahımı tuttu ne be aslında bu tip seylere inanmam ama bize hizmet etmis o kadar cok insanla tatsız tutsuz yollarımızı ayırdıkki heralde her giden lanet olsun dio sunuda ekliyim delgadoyu begeniorum iyi futbolcu ama bi takımın 10 numarası oalcak bi futbolcu diil ricardinho bence bi takımı daha cok agırlıgını koyabilecek bi adam umarım bu yonetim ve antrenor giderde yeni gelecek yonetim ricardinho yu tekrar klube kazandırır yada bu yonetim ve antrenor gec oldu ama yanlısından doner
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçmiş olsun Ne diyelim ki başka ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | sert bi darbe geldi ayağına korumayı çıkardı hatta bakmak için sonra bikaç dakika sekti ben çıkar diye bekledim ama çıkmadı..kasti sakatlandığını sanmıyorum ayrıca maçtada çok kötü değildi ona ayak uyduracak oyuncumuz olmadığından çok sıkıntı çekiyoruz..yoksa delgadonun bize katkıları yadsınamaz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |