|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
31-03-2008, 19:07 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 |
Üst üste aldıkları mağlubiyetlerle şampiyonluk yarışında büyük avantaj yitiren Beşiktaşımız, en azından Şampiyonlar Ligi’ne girebilmenin hesaplarını yapıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nden yaklaşık olarak 10 milyon euroya yakın bir parayı hak eden yöneticilerimiz, gelecek sezon için de bu paraya göz diktiler. Bu sezonki gelirin Del Bosque ve yardımcılarına tazminat olarak gitmesi sonucu maddi sıkıntılar yaşayan yönetimimizin, futbol takımının önümüzdeki sezonda da Şampiyonlar Ligi’nde yer alması için adeta seferberlik ilan etti. Fenerbahçe yenilgisiyle şampiyonluk yolunda ağır darbe alan siyah-beyazlılarımızın, en azından ikinci olabilmek için bu hafta Sivasspor’u yenme zorunluluğu bulunması, teknik heyetimizi harekete geçirdi. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın bu konuda futbolcuları uyaracağı öğrenildi. Karakartal.com - En İyi Beşiktaş Portali dan alıntıdır.. Şimdi soruyorum daha fb maçından sonra şampiyonluk şansımız var diyen bir hoca şimdi ne oldu da birden 2 liği hedef aldın hoca .Madem ki şampiyonluk şansın var neden 2liği hedefliyorsun bir dediğin 2 tutmuyor hoca ...
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
|
31-03-2008, 19:17 | #2 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 | aman aman bu yönetim-teknik kadro ve futbolcularla lütfen şampiyonlar ligine gitmeyelim siyah beyaz kutsal formayı haketmeyenler yeni bir rekora imza atmalarından korkuyorum | ||
31-03-2008, 19:24 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 | Sampiyonlar ligine gitsek ne para kazaniyoruz mallarin hatalarini anca kapatiyo bi ise yaradigi yok ki
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
31-03-2008, 20:12 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | Aynen zaten en baştada gitmiyelim die dua etmiştim korktuklarım başıma geldi 8 den sonra.Rezil olduk rezil. | ||
31-03-2008, 20:16 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bencede hıc hesap la felan ugrasmasınlar yenı hezımetlerı kaldırabılcegımızı sanmıyorus adam gıbı bı takım kursanlar yok yok en ıyısı demıroren artık uzerıne dusenı yapıp ayrılsın adam gıbı bı baskanmız olsun herseyı yenıden planlayıp gelecek yıllara basarılarla bakalım gecmıs yıllardakı umutsuzluklarımız bıtsın takımımız basarılı olsun ıyı trafser ıyı yonetım ıstıyorus bıde en onemlısı ıstıkrar tabıkı | ||
31-03-2008, 20:29 | #10 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | Hayırlı hep beraber bekleyip, görecez.! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57924-hedef-sampiyonlar-ligi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 19:26 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |