|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
01-04-2008, 16:00 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 22 |
Büyük umutlarla geldiği Beşiktaşımızda beklediği havayı bulamayan Cisse sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği iddiaları gündeme düştü. Fransız oyuncumuzun başta Marsilya olmak üzere Paris Saint Germain ile flört ettiği ve menajeri vasıtasıyla cazip teklifler aldığı öğrenildi. İstenilen performansı bir türlü sergileyemeyen ve sakatlığı nedeniyle de eski gücünden uzak olan Cisse’nin, genel sekreter Kenan Öner ve asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’yla görüşmek için randevu istediği belirtildi. Cisse, sezon sonunda ayrılmak için bonservis ücretinin belirlenmesini talep edecek. Beşiktaş’ta mutlu olduğunu, taraftarla bir sorununun bulunmadığını belirten Cisse, "Takım içinde sorun yaşamıyorum. Buradaki ilgi ailemi ve beni de sevindiriyor. Ancak, menajerimden gelen teklife de sevinmediğimi söyleyemem. Beşiktaş’ın menfaatleri için uygun bir transferse bunu yaparım. Seve seve ülkeme giderim. Beşiktaş’tan aldığım parayı hakedememenin üzüntüsünü yaşıyorum" diye konuştu. Zeki’nin peşindeler Siyah beyazlı yönetim ise Cisse’nin gitmeyi kafaya koyması üzerine arayışlarına şimdiden başladı. Fransız oyuncunun alternatifi olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un genç ve gelecek vaadeden futbolcusu Zeki’nin peşine düşüldü. Fransa, Belçika ve İspanya’dan da önemli oyuncular için menajerlerin teklifler sunduğu belirtildi. Beşiktaş’ta kadroda bulunan tüm oyuncular ile sezon sonunda masaya oturacaklarını vurgulayan menajer Sinan Engin, "Cisse’ye devre arasından beri önemli teklifler var. Hepsini reddettik. Sezon sonunda kimin kalıp kalmayacağı belli değil. Bu nedenle Cisse konusunda herhangi bir tasarrufumuz söz konusu değildir. Gitmek isterse de bonservis ücretini öder ve gider. Zorla tutacağımız oyuncumuz yok. Beşiktaş Yönetimi olarak transferde sorun yaşamayız" diye konuştu. | ||
|
04-04-2008, 18:30 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 | Ya ben mi yanlis hatirliyom yoksa biz barbaros diye bi adammi almistik... Ki cok iyi hatirliyorum bole bi olay olmustu o da on libero oynuyodu ne oldu acaba
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
04-04-2008, 21:28 | #3 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | Sallayın atış poligonu ne de olsa burası.... | ||
04-04-2008, 21:29 | #4 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | yalan haberdir yaw bukadar serefsiz bir medya olabilirmi ya skor medyasi bu serefsizler resmen
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
04-04-2008, 21:32 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | kasımpasanın on lıberosu barbaros bi programda acıklama yapmıstı bn besiktasa transfer oldum die ama yalanmııs ! | ||
04-04-2008, 21:38 | #7 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 | bende ole bişi seziyorum adam reportajlarda da belli ki bişi demek istyor kalmicak gibi umdugnu bulamadı ki bole bi durumda cogu yabancı futbolcuların kalmak isteyeceklerini sanmam
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
04-04-2008, 21:44 | #9 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | bukadar serefsiz bir basinla nereye gidecegiz cok merak ediyorum bukadar adilik olmaz artik gondermedikleri futbolcu kalmadi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
04-04-2008, 21:48 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Basına masına sallamayalım,yabancı oyuncularımıza tek tek teklifler gelecektir.Bunlar çok normal şeyler artık,alışmalıyız.Holosko,Bobo,Delgado,Tello,Cisse .Bunlar çok kaliteli oyuncular,avrupadan teklifler alabilirler...Önemli olan basının oyununa gelip adamlarımızı göndermemek.Yönetim böyle bir hataya düşmez umarım,o kadar da değildir herhal!..Bobo bunların arasında istisna ama;iyi bir paraya satılırsa sorun olacağını zannetmiyorum.Tabii onun yerine o paraya(10 milyon Euro) büyük bir oyuncu almak şartıylan sorun olmaz... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |