|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
04-04-2008, 20:36 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Katılmamak elde değil Sinan Engine.Fb'lilerin kabul etmesini beklemiyorum ama acayip şansları var bunların.Kabul de etmiyorlar zaten,şanslı olmakta ne varsa...Keşke biz de şanslı olsaydık da şu anda çeyrek finalde olabilseydik derim ben mesela...Futbolda şans faktörü çok önemlidir,bu şans hep Fb'nin yanındayken bizim yanımıza bile yaklaşmadı nedense.İnş. bi dahaki senelerde o şans bizdede olur... | ||
05-04-2008, 04:06 | #4 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 |
"Onların şansı bizde olsaydı..." Beşiktaşımızın Menajeri Engin, “Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde haklı galibiyetler alsa da şans hiçbir zaman onlar kadar bizim yanımızda olmadı” dedi Sinan Engin, Fenerbahçe’yi Chelsea karşısında aldıkları galibiyetten dolayı kutladıklarını söylerken, “Fenerbahçe çok şanslı bir takım. Bazı çevrelerce Fenerbahçe Türkiye Süper Ligi’nin üzerinde bir takım olarak lanse edilse de rakibimizi elimizden kaçırdığımız unutulmamalı. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde haklı galibiyetler alsa da şans hiçbir zaman onlar kadar bizim yanımızda olmadı. Marsilya ve Porto ile oynadığımız karşılaşmalarda şans biraz yanımızda olsaydı şimdi bizde çok farklı yerlerde olurduk” dedi. Kaynak: Akşam 04.04.2008
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |