![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hangi teknik adam kaliteli oyuncu istemez?Sorun Ertuğlul hocanın kaliteli adam isteyip istememesi değil.Sorun,yönetim bu oyuncuları alabilecek durumda mı,alabilirler mi?Alsalar devre arasında alırlardı zaten,Gordonu boş yere transfer etmezlerdi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | desenıze yine SIÇTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKK
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ohohh...ben ama istemiyorum hepsi gitsin bastan yukari kadar ...Sinan Engin.Baskan.Ertugrul Saglam....kim varsa gitsin....yeni bir döneme girmek lazim akili adamlarla...vizyonu olmazi lazim ..ama nerde...hep kücük düsüniyorlar....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yıldırım demirören+ertuğrul sağlam=başarısızlık ertuğrul sağlam bilgisayardaki managerlik oyunlarında bile beşiktaşı şampiyon yapamaz kapasite meselesi...herşey beyefendilikle olmuyor oynadığımız futbol ortada ertuğrul sağlam kendi egosunun beşiktaş sevgisinden üstün olduğunu gösterdi insan sevdiğine zarar veriyorsa bırakıp gitmeyi de bilmeli şu adamı sokakta görsem iki çift lafım var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şimdi yandık işte bu ertuğrulla biyere varılmaz sıra takımı olcaz yine
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya yorum yapan kişilerin hangi zihniyetle yorum yaptığını bilmiyorum.Ama bu takımda t.direkötürlük yapan kim olursa olsun istikrarlı futbol beklemek yanlış olur.Herşeyi basından duyduğunuz gibi biliyorsunuz ama takım içi dengeleri bileemzsnz.Adam iyi isimleri neden istemesinki.Htasının oda farkında zaten.Önümüzdeki sezon yeni bir hocayla başladık zaman gerekiyor cümlelerini bu yönetimden duymak istemiyorsanız istikrar diyorum başka birşey demiyorum.Gordon çok iyi bir teknik adammıydıda o kadar başarı geldi.Önemli olan 18 kişilk kadrodur her zaman.Bu sene bu aadamdan mucizeyi bekledik yapamadı.Ama seneye iyi bir kadroyla olması gerekeni beklersek olur inşallah.Ben ertuğrulun destekçisiyim.En kötü sonuçtada yazmıştım bunu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | burdakilerin yarisini onumuzdeki sezon belkide bu sezon sonunda bunlari yazdiklarina psman et yarabbi aminnnn
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |