![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
OLMAYACAK DUA YA AMİN DENMEZ !!!!!!! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gorusecegiz sizin o yuzunuzu o zaman gormek isterdim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
görüşeceğiz. hala neden inat ediyorsun bak ertuğrul ap açık beşiktaşa zarar veriyor beşiktaşlıyı beşiktaşlıya düşman ediyor. bak düştük birbirimize. BAŞKAN VE ERTUĞRUL GİDECEK DERTLER BİTECEK . Konu _Blackseagless_ tarafından (05-04-2008 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ben anlamam besiktasliya dusmanda olmam ben istikrardan yanayim ertugrulla alakasi yok bu adamlarin hicbiri kotu hoca degil hicbirine yetrince sans taninmadi ben istikrarin olmadigi yerden hicbirseyin cikmayacagina inaniyorum tigana kovulmasaydi bugun sampiyonduk belkide bana tek sey soyle YONETIM ISTIFA bunun altina imza atarim ama ertugrula laf soyletmem soyletmeyecegim bukadar cabuk degil birinin iyi olup olmadigini anlamak
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Ertuğrul beyefendi adam ama BEŞİKTAŞA ZARAR VERİYOR AYRICA A MA TÖR . YETER ARTIK GTİSİN BAŞKA YERLERDE İYİCE PİŞSİN ONDAN SONRA GELSİN. BEYEFENDİ OLMAKLA İYİ TEKNİK DİREKTÖR OLUNMUYOR. ERTUĞRULLA ANCAK AMATÖRÜLÜK İSTİKRARI OLUR. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ertuğrul hoca ile durmak yok yola devam !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |