![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Çok güzel bir yazı adamLar tarih yazıyo biz daha sivasında arkasındayız ne iş lan demirören erturul sinan atmak tutmak kolay hep sabır hep destek diyoz ama adamları gördükçe içimiz kan aglıyo bizde ŞAMPİYONLUK istiyoruzZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Allah belanızı versin sizin, bizi bu hale düşürenlerin çoluğundan çocuğundan çıksın. YETER ULAN!!! çok başarılı bir yazı yemin ediyorum zor tutuyorum kendimi..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Şuna bak yaa. ne hallere düştük | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | AZ BILE SAYMISSIN DAHA OKURKEN AKLIMA 50TANE YANLIS DAHA GELDI. AMA ARKADASLAR BU ADAMIN YAPTIGI BIRTANE DOGRU IS VARMI ALLAH ASKINA BESIKTASI MAHALLE TAKIMINDAN BETER YÖNETILIYOR KESKE DEMIRÖREN FENERLI OLSAYDI ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
la joujou ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() ![]()
__________________ ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/58035-aci-ama-gercek/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-04-2008 13:06 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |