![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben besiktasin boyle bir hakemle mac kazanmasina sevinmezdim.cunku asagilik bir hakemle mac kazmak kimin hosuna gider.isterse macin sonucu bizi sampiyon yapsin.yazik ki tv den izledim tum fenerliler cilgin gibi seviniyordu.yaziklar olsun boyle hakeme.sadece besiktasin hakki yendi diye demiyorum.gs var sivas var.ve diger mucadele eden takimlar var.herkesin sampiyonlukta esit sansi varken nedir bu oyunlar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ezikbahçe yi şampiyon yapacaklar kesin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yeri geldiğinde aşağılık olanlara aşağılık demek kimsenin efendiliğine leke sürmez keşke bizim efendilerimizde yeri geldiğinde böyle hakkımızı korusa. Tolunay hocayı yürekten kutluyorum ve federasyondan gelecek herhangi bir ceza halinde kesinlikle tüm futbol severler tarafından kendisine destek gelmesini ümid ediyorum.
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mhk nin basinda olan kim arkadaslar oguz sarvan degil mi.baska soze gerek var mi.hakemlerin temizlenmesi isteniyorsa bu eski serefsizlerin gitmesi lazim yoksa.bir serefsiz gider digeri baskan secilir.ama oynanan oyunlar ayni.degisen birsey yok.sampiyonu hakemler belirler bu oyun boyle surer gider.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bizim yonetim gozlerini kapatip zevk almaya baksin nede olsa tecavuz kacinilmaz...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ŞU ŞEREFSİZ LİGDE 1. DEVRE GS UŞAKLIĞI 2. DEVRE FB UŞAKLIĞI YAPAN VE BİZİ DOĞRAYAN TÜM HAKEMLER UMARIM BİRYERE GİDERKEN TOPLU KAZA GEÇİRİP GEBERİRSİNİZ O AZİZ İTİNİN GÖZÜNÜ TOPRAK DOYURSUN ALLAH ONUN GİBİ ŞEREFSİZLİLERİ SEVİNDİRYORYA ARTIOKM ALLAHIN ADALETİNDEN ŞÜPHE DUYMAYA BAŞLADIM LANET OLSUN HERŞEYE
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |