![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | "Şampiyonluk tatlı bir yalan" Turkcell Süper Lig'de Kayserispor, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olurken, Kayserispor çalıştırıcısı Tolunay Kafkas çok sinirliydi. Karşılaşmanın ardından Kafkas şu şekilde konuştu: "'Anadolu'dan şampiyon çıksın' hikayesi bırakılsın, bu sadece tatlı bir yalan. Sahada bir zavallı vardı, prestij maçına galibiyet için gelmiştik buna izin vermediler. Ben böyle bir aşağılık adam görmedim. Fenerbahçe'yi de kutluyorum. Üst düzey takımlarda, üst düzey mücadele eden insnalarız, kimin ne yapmaya çalıştığını anlayacak insanlarız. Yapılan bu haksızlık, söylediğim gibi hakemler arasında çok iyi insanlar var ben bu adamı bunların arasına sokmuyorum. Böyle bir maçın ardından hakem konuşulmamalıydı. Haksızlığı içime sindiremem."
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tokat gider erman gelir vahap beyaz gider cem papila gelir çakar gider arzuman gelir arzuman gider sapsızselvi gelir bu düzen böyle 3 hafta önce semih iti biz lider olacağız ve şanpiyon olazcağız derken hakem sivri selvildi anlaşılan ödülünü aldı fb maçına verildi olda görevini yaptı fbnin en zor gecen maçında kayseriyi doğradı hakemide yeneceksin ama her maçmı kardeş fb ne aynadıki şu maçta iyi oynadılarmıki ama allah tan adalet istedim gecen hafta ama gitti o azizeyi sevindirdi berbet oynakladı chelsea maçı ne diyeyim allahtan bile umudumu kestim ben bu adam büyü felanda yaptırıyor dedim komik ama bu adandan herşey beklenir
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gelen gideni aratırmış arkadaşlar eger ki bizler gidecek olursak bizleri aratacak bir şeyler olmaz bulunamaz !!! eğer başkalarına karşı bir oyun oynanıp bize yararı dokunuyorsa en başta ona karşıyım !!! eğer oyunu olmayan bir ligimiz olacaksa eziklerin bile şampiyon olmasına razıyım yeterki temiz bir lig olsun !!!
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İnanın ben insanlığımdan utandım spordan soğudum biz neyin mücadelesini yapıyoruz her şey önceden yazılmış kitabına uydurmak desen en alasını beceriyorlar ama tek bir şey diyeceğim sistemin çarklarına allah'ınızdan bulun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İnanın ben insanlığımdan utandım spordan soğudum biz neyin mücadelesini yapıyoruz her şey önceden yazılmış kitabına uydurmak desen en alasını beceriyorlar deivid bile kendini tutamayıp panaltıya gülüyor yazıklar olsun yazıklar ama tek bir şey diyeceğim sistemin çarklarına allah'ınızdan bulun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adam gibi adam tolunay kafkas diorum başka bişi demiyorum.!
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | cidden bende soğudum evdeki digiturkü direk iptal ettirdim bile yeter ya ben böle bişi görmedm deplasmanlardaki maçları izlemem böle şeyler görmem sadece inönüme giderim mabedimizde takımımı desteklerim..ne olsa şampiyon olamıcaz o kesin ama olsun bizim kocaman bi aşkımız var.tek aşk BEŞİKTAŞK!!!
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
kaderi belli olmuş bir ligde mücadele ettiğimiz için spor kamayondan ve camiamızdan özür dileriz.BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ..... ![]() BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ ![]() YETER YETER YETER YETER YETER............ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |