![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yani başlangıç için neden olmasın.bir şekilde birilerinin dikkatini çekecek, mesela neden bu ışıklar bu saatte yanıp sönüyor, neden balkonlarda siyah bayrak var ,v.s.. gibi türetilecek birçok tepki tarzı.. yoldan geçen bilmem ne amca bile merak edip sorsun bunları neden yapıyolar bu ışıklar ne, veya bu siyah bayraklar ne, sorsun öğrensin,birlik olduğumuzu bir şekilde göstermeliyiz..önce ayağımızı kaydıranlara karşı, sonra yçnetime karşı | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | takımı ite kaka şampiyonluğa götürecek kadar gücümüz varda, herkezin farkına varacağı bir tepki neden gösterilmesin,neden yararsız olsun. yönetime bırakırsan işi beklersin bir 4 sene daha. Biz Beşiktaş taraftarları olarak birliğimizi tepkimizi gösterelim, görülmemiş ortak bir katılımla, varsın beleş penaltı vermesinler bize, ama bazıları utansın, anlasın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | forza çarşının resmi sitesi gir foruma bu konuda ne düşündüklerini anlarsın çok destek bekleme ama | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bravo size arkadaşlar ne diyim bu kafa ile giderseniz her haltı yönetime bırakırsanız BU DURUMA DAHA ÇOOOOOOOOOOK KATLANIRSINIZ . YÖNETİMİ SAVUNAN YOK YÖNETİM SUÇSUZ DİYEN YOK AMMA BE TARAFTAR YÖNETİME SÖVENE KADAR SEN GÖREVİNİ YAPTINMI , STADDA AVAZ AVAZ BAĞIRMAK VE FORMA ALMAKTAN BAŞKA BEŞİKTAŞ İÇİN NE YAPTIN . ÇOK BİLMİŞLİĞİN LÜZUMU YOK YÖNETİME SÖVDÜĞÜN KADAR TAKIMA SAHİP ÇIKSAYDIN ŞU AN BU TAKIM BU HALDE OLMAZDI . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bu basiretsiz yönetime de söverim(mecazen), şeref.iz FENERasyona da.. sahip çıkmaktan kastın ne yada sen ne yapıyorsun extra anlatta bilsin millet.adam formasını her yıl alıp katkısını yapıyor,maçlarada gidip desteğini veriyorsa ,,daha neresini versin ? tepki verileceği zamanda da elinden geldiğince katılsın organizasyonlara.sen ne bekliyorsun daha, çözümün ne, sen çok bildiğin için yol gösterde ,yönetime kızmak yerine , söylediklerini yapalım. büyük büyük harflerle , siz ne yaptınız, ne işe yaradınız v.s.. diyeceğine çözüm göster. varsa bir üzüntü problem , hepimizin.. sen bunu yaptın ben bunu yaptım olayı değil. ben sen o biz , sezon boyunca stadda veya başka yerde görevimizi fazlasıyla yaptık bir kaç ufak talihsizlik dışında. şimdi ki yeni görev, yönetimin yapamadığını yapıp,bir şekilde dikkatleri çekip sesimizi duyurmak,utandırmak. HATAYI YANLIŞ YERDE ARAMAYALIM... Beşiktaşı bu duruma taraftarın getirmediği kesin! Beşiktaş a zarar verdiğini düşünen her basiretli Beşiktaşlı , zamanı gelince Beşiktaşın geleceği için ceketini alıp gitmeyi bilmeli,bu herkez için geçerli.topçuysa topçu, taraftarsa taraftar,yönetimse yönetim,malzemeciyse malzemeci... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Arkadaşım mesela çarşıda toplanılıp levent e tff binasına protesto yürüyüşleri yapılsa sert bir bildiri hazırlanıp mail ve fax yağmuru yapılsa tff ve medya kuruluşlarına sonuç alamazmıyız . Yönetim eğer pısırık kalıyosa ona sövüp vakit kaybedeceğimize organize olalım ve sesimizi bütün kamuoyuna duyuralım . medya için ayrı tff için ayrı sert bildiriler hazırlayalım forza ve bu forumumuz başta olmak üzere bütün bjk forumlarını ayağa kaldırıp organize eylemler yapmazsak bu devran böyle sürmeye devam eder bizlerde birbirimizi yemeye devam ederiz . eğer Beşiktaşın iyiliğini istiyorsak taraftarlar olarak artık işi yönetime bırakmamalıyız dizginleri ele almalıyız . haksızmıyım . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |