![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bazı avrupa kanallarında da : İLGİNÇ PROTESTO .. şeklinde gösterilmeli. protestoyu yayınlayanlar illa ki sebebinide bileceklerdir. bu avrupada başarılım olan eziklerin ne mal olduğunu bilsin tüm dünya. yakında çıkar güzel fikirler bakalım.. süleyman sebanın veda konuşması var.ibret olması için birileri açıp konu yazarsa güzel olur. Konu 5 i K T A S tarafından (08-04-2008 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum. bence stad dışında maç oynanmamış bir günde olsa daha iyi ama stad içinde de güzel birşeyler yapılabilir. aslında fb stadına gidlip orada pretosto yapılalabilir. ameliyat olucam yarın ama hala Beşiktaş için uğraş veriyorum. gerekirse ameliyat masasından kalkar gelirim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=1903_delisi;642618]Bi ortak nokta bulunda bizde katılalım...[/quote inşallah bulucaz. tepkimiz şiddetten çok eğitim içerikli olmalıki daha dikkat çekici olsun. mesala çarşı grubu fb BJK dostluğunda payı olan fbli futbol ve yöneticilerin pankartta resimlerini açmışlar ilgi çekmişlerdi bundan daha güzel sevgi içerikli ama içinde tepki barından bir protesto şekli olmalı ki herkesin dikkatini çeksin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence öyle bir tepki koyalım ki futbolcularımız lehimize verilen haksız kararlarda tam aksini yapsın mesela taç atışı verilirse en uzaktaki rakibe atılsın, keza faul atışı da öyle...Sıkıldım soğudum artık bu ligden...harbiden haddinden fazla ŞEREFLİYİZ bu lige... Her türlü organizasyonda sorumluluk almayı şimdiden istiyor ve eksiksiz görevimi yapacağımı ifade etmek istiyorum.Haydi kartallar fikirlerimizi paylaşalım ne yapabiliriz???
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
hadi bir fikir de benden olsun. Ben sahsen almanyada yasiyorum. Burdan yapabilecegim pek birsey yok ama su da bir gercek ki hicbir eylem maddiyatsiz olmaz. Herhangi bir konuda anlasirsak ben maddi destek etmeye hazirim. Bide bisey sorucam. Ben bu forumda ne kadar besiktasli var yok bilmiyorum ama saniyorum ki kanatimce sadece üc bes adam akilli Besiktasli var. Yahu bu konuyu görüp okuyup ve en azindan haklisiniz yazmayan o kadar kisi var ki YAZIKLAR OLSUN KI NE YAZIKLAR. Bu ne kadar vurdum duymazlik arkadas. Simdi bu koskoca Forumda kimse bilmem CARSIymis bilmem baska bir grup veya dernege ulasamiyor mu. Ben size birsey diyeyim mi. Bizim yerimizde herhalde ezikler olsa varya birak istanbulu tüm yurtta deprem yaratirlar. Bosuna bizim elimize vurup ekmegimizi elimizden almiyorlar. Lan atin artik su ölü topragini üstünüzden. Yeminli Billah olsun ki Istanbul Ankarada yasasam evli barkli adamim ama gene gelir eyleme katilirim. Simdi anladim ki bu carsidan felan adam olmaz. Neden mi, herseye Karsi olan Carsi anca Pankart asarmis ve Kartal GOL GOL GOL diye bagirir. Yapilacak tepkiye gelince. Inönüde mac olur, biletler alinir, ilk yari maca girilmez. Bos tribünlerePankartlar konur. Tüm TR görür. Ikinci yari ise Gümbr gümbür stada. Ayrica, Besiktasimizin hic mi fedaisi yok. Su cem papilla yi bi cevirseler. Topuguna iki kursun sikacak yokmu. O kadar faili mechul var ülkede. Ayrica yapilacak tepki Futbolculara da yansimali. Onlar da anlamali ki bu Forma kutsaldir. Yönetime de tabiki bir uyari gelmeli. Mesaj cok net olmali. Denmeli ki: Senin görevin bizim hakkimizi aramak. Sen aramiyorsan cek git biz hakkimizi almasini biliriz. Yeminle daha sabaha kadar yazarim ama dilimde tüy bitti. Birileri cikip da simdi insallah bana klavye delikanlisi demesin. En azindan ben düsüncemi burda kardeslerimle paylasmak istiyorum. Son Söz: Asil bizimle düsüncelirini paylasmayi bile gerek duymayan ve fikir üretmeyip sadece ökz gibi bakanlara YAZIKLAR OLSUN. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
BEŞİKTAŞ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eğer kayda değer bir şeyler yapılabilecekse şur kaç bin kişiyiz maddiyatın hiçbir önemi yok. Kaç sayfa olmuş başlık ama hala kesin varılan bir sonuç yok. İlk önce birlik olup herkesin aklına yaatn şeyleri bir arada toplamalıyız. Artık kesin bir şeyler söylensin, aydınlanalım bizde, gerekeni yapalım... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |