![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zaman gazetesinin yalan yada yanlış haber yapacaklarını sanmıyorum dogruluk payı olmalı mutlaka
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobom bare sen ayrılma seneye birsürü kazma doldurcaklar takıma bare övüneceğimiz bir kaliteli adamımız olsn
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla aslında bobonun yumruk attığını düşünmüyorum ama kötü niyetli bazı şahsiyetler bunu yumruk olarak nitelendirdiler çünkü bobonun beşiktaştan gönderilmesini ve artık beşiktaşın ondan yararlanamamasını istiyorlar eğer yönetim bu taraflı basının etkisiyle bu denli yararlı bir oyuncuyu gönderirse bu oyunlara bir kez daha gelmiş olacak biraz gözlerini açmalarında fayda var!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BENCE O ZAMANA KADAR BOBO NUN BİZDE KALMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK.AMA İŞHALLAH BİZDE KALIR NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE ! ! !
__________________ [SIGPIC] BURASI BEŞİKTAŞ . FERMAN GEREKMEZ . DELİKANLI YUVASIDIR . ÇAKALLAR GİREMEZ ! ! ! [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BOBO topçu falan değil..Onunla takım 1 kişi eksik oynuyor..İnşallah en kısa zamanda gönderilir. Pres yapmayan defansa yardım etmeyen koşmayan kafaya çıkamayan topçu istemiyorum.BOBO alanın elinde patlar.( milyon euro verilmişse eğer hemen satılmalı..Eğer Bobo ya iyi futbolcu diyorsanız futboldan hiç mi hiç anlamıyorsunuzdur.
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
BEŞİKTAŞ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 2011 çok uzun bir süre, yaşlanacak, sıkılacak ne kadar çok durursa o kadar çabuk bezer kanımca, üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum yahu :/ neyse hayırlısı olsun bakalım. Eğer bu şekilde giderse ne ala... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |