![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bugunku maçı da kazanmamız gerekirdi boyle takımlara karşı kazanamazsak şampiyon olamayızz bir çok kişi şu anda itraz edebilir ama beşiktaş inönüde oynadıgı taktikle her macta oynamalı fb gs herkese karşı oynamalı AYRICA HİGUAN İN GİTMESİ ÇOK YAZIK OLDU DİKKAT İLK MAÇTA HİGUEN 2 GOLL ATTI BU OYUNCUYU GÖNDEREN HER KİMSE YANLIŞ YAPTI..... ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. Konu blackpower tarafından (09-02-2008 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
oldu mu beğendiniz mi böyle mi konuşalım bir maç yenildik diye bu konuşmalar yok istifalar bilmem ne ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sölesene bana bu yönetim den memnunmusun ? futbol oyunumuzdan memnunmusun ? hiç farklı skorlarla kazanamamazdan memnunmusun ? ilk yarıda bütün derbileri kaybetmemizden memnunmusun ? daha nasıl olumlu konusabilirz .. ! biz 100. yılımızda sampiyon olrken 1 tane mac kaybetmiştk bütün derbileri kazanmstık sampiyon böyle olunur .. ! kimle olunur sebayla serdar bilgiliyle lucescu ile !!! tecrubeyle anlıomsn .. serefsiz tüpcüyle degil | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
BENDE ONU DIYORUM ISTE ANLMAMIYORSUN YA BUYUK HARFLE YAZAYIM DEDIM INANMIYORSAN GOLGE ETME BASKA IHSAN ISTEMEZ SANA ZORLAMI DESTEK VER DIYORUZ HA BEN BESIKTASLIYIM TAKIMIMI DESTEKLERIM DIYORSAN EKSIK OLSUN SENIN GIBILERININ DESTEGI SEN ZATEN YUZDE 95 FENERLISIN GIBI GELIYOR BANA YOKSA BUKADAR SACMALAMAN IMKANSIZ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ewt zor mac kazandıgımızı ve ertugrulun bütün hatalarını bildigim icin ![]() 1- Besiktasa gelirken hücum futbolu oynatıcam izleyen herkese zevk veren futbol olucak dedi ( Fakat farklı skorla kazandıgımz mac yok defans ataları kısır maclar vs vs ..) 2- Takıma diatta , higuain ' i yönetimden kendisi isteyerek aldırdı fakat hiçbirinden birsey olmayıp yolladı yedek klubesinde tuttu .. 3- korayı buragı i.akın 'ı gönderip yerine sadece holosko ve sifoyu alarak futbolcuların yerine alternatifleri öldürdü .. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |