![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu serefli bilmem kaçıncılıklardan sıkıldım artık neye göre kime göre şerefli durmadan adamların şampiyonluk sayıları artıyor yurt dışında biri sorduğunda şu kadar şampiyonluğumuz bu kadar da şerefli bilmem kaçıncılığımız var mi diyeceğiz ya.... Bu lig şerefle filan oynanmıyor oyunu kuralına göre oynamak lazım hatırlatırım Azize Ne demişti : "ARTIK FUTBOLUN SADECE SAHADA KAZANILAMAYACAĞINI ÖĞRENDİM"
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu serefli bilmem kaçıncılıklardan sıkıldım artık neye göre kime göre şerefli durmadan adamların şampiyonluk sayıları artıyor yurt dışında biri sorduğunda şu kadar şampiyonluğumuz bu kadar da şerefli bilmem kaçıncılığımız var mi diyeceğiz ya.... Bu lig şerefle filan oynanmıyor oyunu kuralına göre oynamak lazım hatırlatırım Azize Ne demişti : "ARTIK FUTBOLUN SADECE SAHADA KAZANILAMAYACAĞINI ÖĞRENDİM" ve o günden bu güne gelinen nokta ortada...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |