![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu haber kolpa geldi bana..Abrahamoviç nie sorsunki fenere sergeni. Sergenin fenerde oynmadığını bilecek kadar futbolla ilgili bu adam..Hem hadi sordu dielim..Nie fenere soruo..Ne alaka? Haber ola beri gele..
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Ölüm-Yaşam ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Chelsea Eskişehirspora hazırlık maçı teklif etmiş.Eskişehir de kabul etmiş ama Abramovich in bi isteği varmış o da sergeni oynatmalarıymış.Eskişehir yönetimine bu konuda para talebinde bulunmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilet Fiyatları: Eskişehirspora ayrılan kale arkası bölümü üst:25 YTL Alt tribün:15 ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
+a+aR ß4Lası ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kim uyduRdu ßu haßeri? ßen hic ßir haßer siteSinde Görmedim. Aßromovich Gißi ßir inSan Serqen hakkında "onun Gißi yetenekLi insan Görmedim" diyecek ha? uyduRmayaLım ßeyLer, ßi foRum inSan haßerinize kandı. Yuh size..
__________________ Hayatı Her Zaman RenkLi Yaşamayı SevenLerdenim GeneLde FiLLi ßoya KuLLanırım. ßazende FiLsiz ßoya.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |