10-02-2008, 13:56
|
#11 |
Guest | Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
körü körüne ertuğrulcular körü körüne del bosqueciler körü körüne rızacılar körü körüne tiganacılar bu atıflarla 5 senemizi yediniz be sevgili arkadaşlar. Yeter artık yeter da biraz da bizim yolumuzdan gitmeyi düşünseniz bir de bunu deneseniz daha sağlıklı olmaz mı. Anlamıyor musunuz bu hoca değişikliğinin aslında hiç birşey değiştirmediğini. Aynı muhabbetleri her sene yaşıyoruz o kadar tanıdık geliyor ki artık gerçekten ağlancak halimize gülebiliyorum bazen. Biraz geniş düşünmeyi öğrenmemiz lazım günü kurtarcak hamleler değil geleceği düşünecek hamleleri iyi belirlememiz lazım. Bizim artık günlük amaçlar üzerinde hedefimiz olmamalı bunu siz arkadaşlara nasıl anlatacağız veya anlatabilecek miyiz bilmiyorum ama. Lütfen diğer hocalara yaptığınızı Ertuğrul a yapmayın. O çok savunduğunuz Lucescu yu da zamanında sizin gibiler yolladı bunu da unutmayın. Daha ilk başarısızlıkta kelle isteyen sistemin üyeleri olmaktan vazgeçin. Bu kafa koparanlar yüzünden BJK istikrarsız düzensiz bir futbol takımı haline geldi. Tek istikrarlı olduğumuz konu kriz ortamı yaratmaktaki ustalığımız. Bu büyük taraftarın böyle bir havaya girebilme ihtimalini bile düşünmek istemiyorum. Ertuğrul bizim hocamız olarak kalmalı ve kalacaktır da... | bu nasıl bir mantıktır allah askına yaaa .. aynı muhabbetleri her sene yasıyoruz hoca degistirme muhabbetlerini diosn hatta gülüorm diosn ama kendin görmüosn heralde her sene kandırılıp gelecegin besiktası olusturulacak yalanını .. 5 senedir demioreren sayesenide gelecegin besiktasını bekliyorz ama hala gelmedi .. bence kandırılan sizsiniz bu muhabbettende sıkılan biz 6 mac kazanıp cok kötü top oynayarak geliyorz diosnz 1 mac kaybediorz yine geliyorz sampiyonz diorsnz ama aslında kendininizde inanmıor kendinizi kandırıyorsnz .. artık ertugrul hoca bile futbolcularına inanmıyor o kadar bariz belli ki bu .. |
| |