![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | takımda bağırdılar 2. yarı çok güçlü kadro dediler gittiler dünyaca ünlü milanlı gordon ve barcadan therry holoskoyu aldılar ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #112 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya ne demek körü körüne ozaman koskoca avrupa fifa uefa hicbirsey bilmiyor o yüzden gecen sene ERTUGRUL SAGLAM i gelecek vaad eden en iyi 10 Teknik direktör arasinda gösterdiler zaten hep siz biliyorsunuz hep siz dogrusunuz gidin T.D. olun ozaman del bosqeyi sizin gibi düsünenler yolladi tiganayi desen öyle 2 mac yenildinmi hemen amatör T.D. bu yükü kaldiramaz falan ama yenince takim kazaninca hemen ooooo sampiyon besiktas..iyi ertugrul hocayi gönderelim baskasini alalim sampiyonluk sansimizi % 1 lere düsürelim isterseniz zico yu alalim ne dersiniz o cok iyi hakemlerle falan sampiyon oluyorlar ve unutmayin bizim haklarimiz yenmeseydi su an liderdik ve takim 1 mac tam kadro oynadimi hepiniz atip tutuyorsunuz burda...hem kendi gruptan ne demek tabiki ayni gruptaniz hepimiz BESIKTAS liyiz demekki sen ve senin gibi düsünenler baska gruptan...simdi anladik maksadinizi Konu ferres tarafından (10-02-2008 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #113 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Valla dünyanın en iyi hocası bizde olsa bile bole bişi olursa futbolcularla ona tepki koyarım hiç biri beşiktaş kadar önemi yok bizde .. Şampiyon olmasada şampiyon beşiktaş bağrırız olsada bağrırız durum bu sadece şapiyon oldugnda bagrmıyoruz ![]() Şu yorumları bir soğutalım da bi fıkra anlatim size Bir gün beşiktaşlı futbolcular maça cıkıyor ve maç başlıyor maç taki bir atakta delgado topu alıp koşuyor çalım atıyor ve sol kannataki üzülmezi görüyor delgado pas atmadan üzülmeze bagrıyor deli ibo pass atim mi sana diye üzülmez de cevap veriyor atma lehn bana yoksa ayaklarım karışır yine çalım atayım derken top ayaklarıma karışıyor der ve aklında ah hoca beni yaltın bu sol bekte oynatarak ne vardı beni burada oynatcak rezil oluyorum derrr. , İşte arkadaşlar futbolcular üzerindeki stresss budurr .Oynarken isyandalarrr burada da bunları önleyecek olan hocadır sonrada futbolculardır.. Bu dediklerimden anlayan varsa eminim ne demek istediğimi anlamıştır .ANLAYANA BU YAZIM ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. Konu blackpower tarafından (10-02-2008 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #114 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #115 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | körü körüne ertuğrulcular körü körüne del bosqueciler körü körüne rızacılar körü körüne tiganacılar bu atıflarla 5 senemizi yediniz be sevgili arkadaşlar. Yeter artık yeter da biraz da bizim yolumuzdan gitmeyi düşünseniz bir de bunu deneseniz daha sağlıklı olmaz mı. Anlamıyor musunuz bu hoca değişikliğinin aslında hiç birşey değiştirmediğini. Aynı muhabbetleri her sene yaşıyoruz o kadar tanıdık geliyor ki artık gerçekten ağlancak halimize gülebiliyorum bazen. Biraz geniş düşünmeyi öğrenmemiz lazım günü kurtarcak hamleler değil geleceği düşünecek hamleleri iyi belirlememiz lazım. Bizim artık günlük amaçlar üzerinde hedefimiz olmamalı bunu siz arkadaşlara nasıl anlatacağız veya anlatabilecek miyiz bilmiyorum ama. Lütfen diğer hocalara yaptığınızı Ertuğrul a yapmayın. O çok savunduğunuz Lucescu yu da zamanında sizin gibiler yolladı bunu da unutmayın. Daha ilk başarısızlıkta kelle isteyen sistemin üyeleri olmaktan vazgeçin. Bu kafa koparanlar yüzünden BJK istikrarsız düzensiz bir futbol takımı haline geldi. Tek istikrarlı olduğumuz konu kriz ortamı yaratmaktaki ustalığımız. Bu büyük taraftarın böyle bir havaya girebilme ihtimalini bile düşünmek istemiyorum. Ertuğrul bizim hocamız olarak kalmalı ve kalacaktır da... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #116 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya rüştüye ne denmeli tam bir helke | ||
![]() | ![]() |
![]() | #117 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sampıyon olamayacagımızdan adım gıbı emın oldugum ıcın bole bı durum olmayacak....bunu uzulerek soyluyorum ama gercek maalesef
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #118 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bnce ertuğrul hoca iyi bi hoca lütfen bi maç kaybettik diye istifa demeyin
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #119 | |||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
YANILIYORSUN !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #120 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() |