10-02-2008, 14:26
|
#11 |
Guest | Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ya birader ertuğrul gelmeden bu söylenmeliydi o zaman bana kalsa tigana gitmemeliydi hatta bana kalsa en başa dönelim lucescu da gitmemeliydi. Başarısız olsalarda hatalarını kendilerinin düzeltmeleri tecrübelerini kendilerinin kazanmaları için olanak tanınmalıydı. Beşiktaş bir Real madrid inter chelsea lüksüne sahip değil habire hoca değiştirerek başarı yakalıyamaz. Bir hocayla belirli bir sistemi oturtmalı ki kalıcı başarı gelsin. Bu yüzden artık başka hoca olsaydı şöle olurdu böyle olurdu yerine. Ertuğrul un hatalarını söyleyerek ona bir şekilde yardımcı olmalıyız. Bakın hatalarını kesinlikle söylemek lazım bu yanlış değil yanlış olan Ertuğrullun kellesini istemek. Tecrübesizse de artık bu tecrübeyi bu sene sonunda kazanmış olacak, emin olun o da hatalarını görüp doğru yolu görecektir. T.D. değiştirip herşeye sıfıordan başlamaktansa Ertuğrul la yola devam etmek en doğru seçimdir. Zamanında Lucescuyla Del bosqueyle Tiganayla edilmesi gerektiği gibi... | zaten gelmeden söyleniyordu ertugrulu isteyen cok azdı ztn .. bu sene sonu bu durum daha da kötüye giderse bavulunu toplayıp gider tecrubeli bir td ile sorun çözülür emin ol bende istiyorum tabiki hatalarını anlayp düzlmesini öle oldugnda eyw ztn |
| |