öncelikle gelmeden söyleniyordu isteyen azdı falan demişsin ben de aslında le guen veya luis van gaal in gelmesini istiyordum. Ama Ertuğrul gelirse de en azından 2 sene sabrederek Ertuğrul un da bu işi becerebileceğini düşünüyordum. Daha gelirken bu sene başarı beklemeyin sabredin 2 sene sonra sağlam bir takımımız olur diye belirtmiştim. Aslında Le guen ve Van gaal de gelse hemen müthiş işler olmayacaktı gene sabretmemiz gerekecekti. Yani Ertuğrul çok aklımda olmasa da gelirse de yanlış yapılmış olmayacağını düşünen bir çok insandan biriydim. Kimse Ertuğrul u istemiyor değildi sadece endişe vardı. Bu endişeler de şimdi patlama noktasına vuruldu hemen. Aslında suçlamak da yanlış endişelenmek tabii ki normal ama artık gerçek görülmeli. Ertuğrulla ya da Ertuğrulsuz birşey değişmeyecek. Td değişikliği asıl çözüm değil. Kaos ortamı oluşmasındansa Ertuğrul la devam edip ona güvenmeyi tercih ediyorum ben...
kardeşim ayrıca tecrübeli bir td gelir demişsin de Lucescu mu tecrübesiz di Del Bosque mi Tigana mı hepsi bize gelmeden önce belli bir kariyere ve başarıya sahip hocalardı. Ama noldu ilk başarısız gidişte adamları sepetledik. Hiçbirine ikinci bir şans tanımadık. Yani bana tecrübeli t.d. başta olsaydı şöle şöle yapardık tölerans tanırdık falan demeyin. Hiçbirine ılımlı yaklaşılmadı büyük beklentiler içine girildi bu olmayınca da hepsine karşı koyuldu. Dünyanın en iyi hocası da gelse 5 maç yenilse bu taraftar aynı şeyi yapacak eminim. Scala lı toschak lı dönemlerde güzel futbol oynuyoduk çok gol atıyorduk da noldu gene başarız olununca t.d.lerin kelleleri alındı. Bu kısır döngünün değişmesi için kesinlikle ama kesinlikle ERTUĞRUL KALMALIIIIII.....