![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Olaylara herkes farklı bakar, kendi görüşlerini söylemeye de herkesin hakkı var. Dünde Ertuğrul Sağlam yetersiz diyordum bugünde yetersiz diyorum. Ertuğrul Sağlam hangi başarısı ile Beşiktaş'ın başına geldi. Bu mantıkla gidilirse seneyede Bülent Uygun gelir Beşiktaş'ın başına. Sonuçta biz Beşiktaşlıyız, sen yokkende Beşiktaşlıydım. Bursada Kocaeli'den 4 tane yerken de Beşiktaşlıydım. Liverpool dan 8 tane yerkende. Ligteki sıramız kaçıncı olursa olsun gene de Beşiktaşlıyım ama gerçekleri de görmek gerek. Hala diyorum ki Ertuğrul Sağlam küçük takımların hocası, asla iddalı takımların hocası değil. Çünkü şu anda o deneyimi yok, otoritesi yok. Beşiktaş taki oyuncular gittikçe köreliyor, milli 2 kaleci dökülüyor. Oyuncular sık sık adale sakatlıkları geçiriyor. Beşiktaş kadro olarak zayıflatılıyor bu yapılırken de kasası boşaltılıyor. ertuğrul sağlam diyor ki bizim kadro yapımız Kayserideki saha da oynamaya müsait değil. Sizde çıkıp bu lafları bile elştirenlere tepki gösteriyorsunuz. Bu şekilde devam edin. At gözlükleri ile olaylara bakmaya. Sonuçta olan Beşiktaş a oluyor....Diyorum ki Ülker in atadığı Ertuğrul Sağlam zarar vermeye başladı, siz hala Ertuğrul Sağlam diyin. Oyuncular, teknik direktörler gider sonuçta kalan Beşiktaş tır. Ben Beşiktaş taraftarıyım Ertuğrul Sağlam ın değil.... Görevini yapamadığını düşünüyorsam da bunu ifade ederim. Konu shawnodese tarafından (10-02-2008 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |