![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya bu forumda moderator yokmu nasil Besiktasimizin hocasina ceyrek hoca diye yazi yazdiriyorlar anlamadim...simdi birazda ben yazim sen oku tomasin ve senin gibi düsünenler : 1 . siz futboldan cok iyi anliyorsunuz hatta uefa dan bile koskoca uefa ertugrul hocamizi gelecek vaad eden en iyi 10 hoca arasinda gösterdi ama siz daha iyi biliyorsunuz... 2. senin cok övdügün kalli her maci penaltilarla vede hakemlerle kazaniyor 3. senin övdügün zico baskanlarinin masa basindaki olaylarla mac kazaniyor maclar ortada ... 4. Ertugrul hocayi begenmiyorsun ama yapilan hakem hatalari olmasadi su an hala liderdik hakemlere ertugrul hocami hakkimizi yiyin diyor... 5 . tiganayi del bosqeyim rizayi ayni mantikla gönderdiniz ve her sene sampiyon oldukya simdi ertugruluda gönderelim 6. yenildigimiz kayserispor ligin en zor deplasmani oldugunu evinde hic yenilmeyerek ispat etti senin kallin ve zicon da oradan puan kayiplariyla döndü veya dönecek..... eger zicoyu ve kalliyi begniyorsan onlarin takimini tut her sene hakemlerle sapyion olursun saibeli sampiyonluklar yasarsin ve MUTLU ol.... ama Besiktasin hocasina SAKIN ceyrek hoca deme buna kimsenin hakki yok Konu ferres tarafından (10-02-2008 Saat 19:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ertuğrul hocaya güveniyorum ama acemi oldugunu artık herkes kabul etti 3 tane soru sorcam bu 3 soruya mantıklı bir cevap veren arkadaşımız cıkacak mı acaba 1-)Holosko geldiği ilk maç oynadı gordon neden hemde bu kadar eksik varken oynamadı 2-) gordonu neden 89 da oyuna aldı gökhan zanı forvete çekti kimse boy ortalaması demesin madem hava hakimiyeti düşündü onu 80 dede yapabilirdi 3-Neden 8-0 lık liverpool maçında maç zaten kopmuşken 70. dakkada ricardinho gibi ağır bir oyuncuyu aldı bu yapılan hataları inanın amatör takım teknik direktörü bile yapmaz beğenmediği legro juvede beğenmediği anderson lyonda oynuyor çatır çatır aldırdıgı bütün adamlar fos cıktı yazık hgocam yazık merak etme bu yönetim kalır ama senin kellen gider bir dahada büyük takımda çalışamazsın ya toparlan yada bu görevi kaldıramadım de bırak git gerçekten iyi niyetlisin ama cok basit hatalar yapıyorsun dünkü kadro nasıl bir kadroydu hocam facia resmen holosko sağ acık serdar özkan rico ön libero gibi bu kadar da hata yapılmazki ?
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
dogru söze ne denir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bırakalım goy goyu ,adamlar rakiplerini eziyor,fark atıyor.Bizim lig başından beri kazandığımız Allah için bir maçımız yok ya.Kadro desen onlardan fzlamız bile var.Ben mi çıkacağım takımı oynatacağım.Hakemler kötüdür kabul,diğer iki eziğe tolerans gösteriliyor tamam,ama bizim takım da iyi oynamıyor siz de bunu kabul edin.Biraz cesur olmak gerekir.Aman Ertuğrul gitmesin,kalsın ama biraz hatalarından ders alır insan.Sezon başından beri 30 tane aynı şekilde gol mü yenir ya.Burası Beşiktaş Türkiyenin en büyük kulubü,yapacaksan yap,yapmayacaksan öğren.Kimsenin koca camiayı bir sene daha üzmeye hakkı yok.5 yıldır üzülmekten anamız ağladı.Artık yeter.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. Konu tomasin tarafından (10-02-2008 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 2-0 dan maç kazanında kral kaybedince çeyrek hoca.. ne kadar beşiktaşlısınız anlamak mümkün degil.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |