![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beşiktaşlı olmak takımına her zaman sahip çıkmaktır ertuğrul sağlam bu takımın hocası ve patronu elbette yenilgilerde sorumluluğu var ama adamı yerden yere vurmak neyin nesi anlamadım yok siyasi felan adam anlının akıyla geldi takımın başına yabancı bir hocayla üçüncülük başarı yerli maç kaybedemez yok böyle bir mantık, Arkadaşlar lütfen biraz daha duyarlı olalım ofsayt ten golü veren hakemin hatalarından bahsedin bu takımın hocası bunları hak etmiyo benim görüşüm bu eğer sabırsızca hoca değiştirmeye devam edersek istikrarı sağlayamayız her gelen gideni suçlar durur
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
|
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
| Guest
| Alıntı:
lucescu 100.yılda sampiyon yaptı bizi bu 1 .. ikinci senede sampiyon oluyorduk sora olanlar sinan enginin demirorenin olaylarıya samsun macı fln gitti o sene sampiyonluk emin ol lucescu yüzünden deil yönetm ve sinan engin .. ztn carsının sinan engine karsı pankartı bu sezondan geliyor önce onu ögren .. ayrıcana lucescunun shaktarda neler yaptıgınıda görüorz adam futbol profosorydu .. tabikide mustafa denizli ertugrula 5 basar adam futbolu biliyor öncelikle .. ztn ilk o gelicektide baska sebebten ertugrul geldi .. samet aybabanın gelmeme sebebi ise taraftar yüzündn istenmiyordu yoksa o hep gelmek istiyordu .. ertugrul ne mi yaptı yönetim almadı ölemi adam gitti topuza 11mlyn önerdi holoskoya 5milyon +2 futbolcu verdi hala yönetim diyor ..Ertugrul istedi futbolcu kimi istedi DİATTA HİGUAİN bunları istedi görüorz noldu yollandı transferlerin hepsi yanlıs bilmiyor nolcagını ..holoskoyu aldı sag kanata hapsetti yapmayın allah askına komk oluyorsunuz .. | |||
|
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |