![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
uefa başarılı teknik adamlara ertuğrul HOCAMIZI da koymasının bir sebebi olması gerekiyor herhalde !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #122 | ||
Yazal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | herkes taraftarı olduğun takımın yenmesini sevinmeyi ister tabi ki yenicekler yenilcekler futbolcular yönetim herşey değişir tek baki kalan taraftar sevgisi beşiktaşın büyüklüğüdür zaman birbirine girme değil destekleme zamanı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #124 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | konuyu alıp bambaşka biyere çekiosun kimse böle bişi demedi..sadece sevinemk istiyoruz derken başarı istiyorlar artık haklı olarak...en azından başarı olmasa bile ertuğrul hocanın oynattıgı ezik futbolu istemiyor kimse haklı olarak..kayseri maçında şut yoktu yaa..dier maçlardada ne bi sistem var ne bişi şansa götürdük buraya kadar
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #125 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ertugrul hoca cok erken geldii cok kayseriden gittikten sonra kayseri daha iyi oynamaya başladı hata ertugrul hoca bizde pişene kadar olan olur zaten .Cok erken takımın başına geldi hem beşiktaşı harcıyor bu şekilde ... Beşiktaşı harcayan kişilere karşı her zman karşıyımmm ......................................
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #126 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
İlkönce Allah' tan başka kimseye tapmayız!!! Kelimeleri biraz düzgün seç diyeceğim ama nick değiştirmekle konuşma tarzı da değişmiyor. Takım kötü oynadı saldırabildiği kadar saldırcak tabiki Ertuğrul hocaya karşı olanlar. Tabi onların demesiylede Ertuğrul hocanın gidicek hali yok. Sezon sonu şampiyon olmasak bile istikrar için hoca kalmalı. Bu kadroya yerinde takviyelerle seneye çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Hersene teknik direktör değiştir, bir sürü oyuncu değiştir nereye kadar. Sonradan kalkıp sabırdan bahsediliyor. Sabır böyleyse sabırsızlık nasıl birşey merak ediyorum...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #127 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #128 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Son 3 haftayada ezik oynadık diyemezsin herhalde. Kayseri hariç ligin 2. yarısında kupa maçları dahil gayet atak oynadık. Onlarada ezik diyorsan Beşiktaş' ın maçlarını seyrediyor gibi yapıp kafanda başka şeyler canlandırıyorsun sanırım.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #129 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | artık kasımpaşaya gaziantepe de ezik oynama onlara da ezik oynarsak yuhh derim artık her gelen 5 çekio onlara..ama sonuçta sistem diye bişi yok..ya ben gördm bu senaryolarıııı herkes yavaş yavaş ertuğrulu çözüyor demirören sinirlenio o yada bu ama sonuç olarak ben sne başı dedim bunu ertuğrul erken geldi toy acemi daha..başımızda her durdugu sene takım ileri gitmez bana göre..umarım demirören el koycak işe..seneye kaliteli bi hoca getirsn bıktık rıza ertuğrul gibi anadolu takımı teknik direktörlerinden
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #130 | |||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |