![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nerde yanlıs yapmıoruzkii? En basta salak transferler bi kere gordonu gorduk bugn onn yüzündn golu yedıkk ayrıca yıldırım demirören o baskanlk koltuunda oturduu sürece bizm sampiyonluk hasretmz heepp baska baharlara ertelenckk !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Onurumuza, BEŞİKTAŞ ımızın onuruna önce Yıldırım Demirören i gonderebilme gucune sahip olarak sahip cıkalım nolur.. Mutlaka vardır yapılacak bişeyler, Örgütlü kuvveti kimse yenemez. Ben bunu bilir bunu söylerim. Gerekirse her gün o Demirören şapşalının gözünün önünde , gectıgı yolda binlerce dost haykıralım yeteeeerrrr diee. Nefretimi bagıslayın arkadaslar. Cok kızgınım , cok . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Size değil,Siyahşa Beyazıma aşığız biz... Armamızın üzerindeki çift kanatlı kartalımıza.... Yazıklar olsun...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 5 aydan beri yazıyoruz şampiyon olamaz bu takım diye,eleştiride aldık bu hoca ile hiç olma diye ama dinletemedik.Yönetim ve hakem skandallarıda birleşince böyle çok güzel bir tablo ortaya çıktı.Emeği geçen herkese teşekkür(!) ediyorum.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bu kafayla gidersek SAĞLAM 4. lükler bizi bekliyor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |