![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
speedy eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sorun sadece bu maçı kaybetmemiz deilki geçen son 5 sezonun yanlışlarının tek sorumlusu var yönetim bu teknik kadroyuda futbolcularıda getiren onlar artık yol alsınlar gerçekten beşiktaşlılarsa zaten bu sezon bırakçaklardır.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aa lütfen her maç bir tecrübe ertuğrul hoca ne diyecek bu maçtaki hatalarımızdan ders çıkarttık önümüzdeki maçlarda bunlara dikkat edicez of ya bıtım bunu duymaktan şampiyonlar ligi de hayal oldu artık seneye | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Adam gibi adam Hayır Sağlam sen değilsin,Filip HOLOSKO...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | devre arasında yapılan yanlışlıklar bizim sonumuzu bu hale getirdi... bir adama para versen desenki sen git beşiktaşa başkan ol ve takımı hem başarısız hemde borç batagına sok desen anca demirören gibi yapardı heralde | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bugun ertuğrulun ıstıfa etmesı gerekıyor ben bunu taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 30 hafta oncesınde soyluyordum olmaz arkadaş..............
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Birde bu maçı telafi edicezzz dicek bu kadar ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne diyelim 100 10 olan şansımız 0 oldu başka baharlara olurmu zor bu takıma doğru dürüs 5 senedir defans almayana ortasahada cisse yedeğini bulamayana sağ sol kanatlarda yetersiz oyuncu alanlara veya bu bölgere almayanlara hakemlerin bizi doğramasına ses çıkarmayanlara gs ile birlikte olanlara ama kendi haklarını savunamayanlara konuşatukça batan 5 yılda fb den oyuncu almaktan birşey yapmayan yazıklar olsun git artık demir ören tası tarağı topla ve def ol lütfen
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |