![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar demirören büyük baskan takimi senin benim gibi cok seviyor anliyormusunuz görüyormusunuz bilemiyorum ama bu adam besiktasa asik ayni bizim gibi dogru yüzümüz filan kalmadi sevinemiyoruz gercektende ama bu besiktasimizin dürüstlügünden kaynaklaniyor biz dürüst oldugumuz sürece yenilmeye MAHKUMUZ baskan herseyi yapiyor parayi o kadar sayiyor yapiyor ediyor kendi cebinden ödüyor ama dürüstlük oldugu icin icinde malesef hersey bozuluyor sonunda
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
iyi güzel yazmışsında ne yapacaz ozaman??? bence durustlüğümüzü bozalım ![]() ![]() ![]()
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
baskan herseyi yapıyor mu ? besiktaslılık durusunun icine etmekten bizi kücük düsürmekten baska bisey yapmıyor bence .. ! BİZ SEREFLİ İKİNCİLİKLERİN TAKIMIYIZ ! fener gese gibi şaibeli şikeli sampiyonlugu neyleyeyim ben | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben tebessüme bile razıydım ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu gitse de, gelmesinden mutlu olacağımız kim var ki,demirörenden sonrasıda endişelendiriyor beni. nasıl bir güç varsa adamda muhalefet denen birşey yok 5 yıldır. beşiktaş büyükleri ellerini taşın altına koysunlar artık. bir nesil elden gidiyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demirören gitmediği sürece gülmek haram
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |