![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş'a 3 maç yenildikten sonra gönderilmek için gelmediğini ifade eden genç teknik adam "Beşiktaş'a Tigana da geldi. Del Bosque de geldi. Ama onların kısa sürede gönderilmeleri Beşiktaş'a zarar getirdi. Bu tavırlar nedeniyle kaybeden Beşiktaş oldu. O yüzden herkesten sabır istiyorum" açıklamasını yaptı. Hnagi 3 MAÇ YAAA Nasıl iştir bu arakadaşlar nereye kadar SABIR. hadi ertuğrula sabır edelim de bu kulup bu hallere nasıl gelri bir babayiğitde çıksın açıklasın ya 10 yılda 1 şampiyonluk Avrupa tarihinin en kötü skoru ile kulubün adı ve serefine LEKE 100 MİLYON BORÇ binbir transfer FİYASKOSU BEŞİKTAŞIN tv,reklam, ve fulya olmak üzere önümüzdeki 20 yıllık gelirlerinin İPOTEĞİ 100 yıllık kulubün mahkeme köşelerine DÜŞÜRÜLMESİ 100 yıllık klubün basketbol takımının 1 senede bin kere parasını alamaması ve protestosu bunun da çarşaf çarşaf haber olması Neye SABIR kime SABIR; yönetim iyi niyetlidir , ertuğrul ADAMDIR EFENDİDİR beni ilgilendirmez. Beni BEŞİKTAŞIMIN durumu ilgilendirir. benim derdim şamp kutlamak değil benim derdim BEŞİKTAŞ. OLAN BEŞİKTAŞA OLUYOR UYANINNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
veysel bırak bu ayaklarıda gözünün önüne bak oyuna. çıkartılan kadroya değişikleiklere bak.....hala ertuğrul hoca dıosan ya maçları ızlemeden yorum yapıorsun yada körükörüne bağlanmışsınız gıdıorsunuz ....... daha ne yapılacak ertugrul hocaya soylermısın hangı oyuncu alınmadı hatta ve hatta ertugrul hocanın ıstedıgı çoğu futbolcu alındı ama oynatılmadan gonderıldı bu na ne dıyeceksınız bılmıorum..... ama dedığım gıbı bırakın bu seneye ayaklarını allahaşkına ...........
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yavas biraz sakin tarikat fln karıstırmayn yine alakasız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | efendiligine adamlıgına özel hayatına laf etmeden her eleştiriyi yap kardesim bende istemiyorum onu ama ne kadar besiktaslı oldugundan süphem yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | İnsan babalar gibi çıkar " şahsım , yönetim ve oyuncularımız bu işi yapamadık " der ve basar istifayı gider . Çocuk kandırıyorlar sanki . Matematiksel hesapmış !! Sizin matematik bilginiz sanıyorum ilkokul düzeyinde kalmış..!!!
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hocam daha toysunnnnnnn | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |