![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kapatalim bu tartismayi biz bosuna konusuyoruz.Besiktasli olan Besiktasin bu durumda olmasina razi olmaz.bile bile yanlislar yapmaz.veya yaptiysada kendi hatasi oldugunu kabul eder istifa eder.ozur diler.ceker gider yerine daha iyilerinin gelmesine yardimci olur.yok sampiyonluk sansimiz matematiksel olarak varmis da falan da filan da deyip milleti enayi kendini akilli sanip laf cambazligi yapmaz.bu sozum ayni zamanda yonetime de.birakin artik sizinle olmuyor ugursuzlugunuz coktu takima.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | İnsan babalar gibi çıkar " şahsım , yönetim ve oyuncularımız bu işi yapamadık " der ve basar istifayı gider . Çocuk kandırıyorlar sanki . Matematiksel hesapmış !! Sizin matematik bilginiz sanıyorum ilkokul düzeyinde kalmış..!!!
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hocam daha toysunnnnnnn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu nasil bir takimdir ben anlamadim.her hafta birileri sakat her hafta kart cezalisi.her hafta eksik takim.lutfen biraz dusunun ligdeki hangi takimda boyle bir rezillik var.bu nasil bir yonetim anlayisidir.nasil bir teknik direktorluk.nasil bir saglik ekibidir.ligden dusmeye oynayan kasimpasa bile bizden daha iyi yonetiliyor.ve o kasimpasa gecen hafta oftasi yendi.adamlar dusmusler ligden yine de bir umuttur diye oynayip yenmisler bizim yenildigimiz takimi.bizimkiler de serefsizlik yapip oynamiyorlar adam gibi.daha ne aciklamasi var bu halde olmamizin.
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
KARAdeniz KARTALı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya siz hala neyin derdindeydiniz ki biz şampiyonluğu da 2liği de zaten fener maçında bıraktık gerisi hikaye bırakın bu işleri gelecek sezonu düşünün dicem ama umut yok bence
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yeter ya yeter 4 haftada 9 puan kaybetmişsiniz hala ne diyorsunuz. umarım kalan 4 maçın hepsini kaybedersiniz sonrada topluca defolup gidersiniz!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artık ertugrul saglama acımaya basladım resmen ya kucuk kızına bunları anlatsın masal nıyetıne dıcek baska bısıy bulamıoyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulan gelde delirme adam sezon basından beri aynı seyleri söylüyo..ya bu adam neyi basarmıski beşiktaşın başına getirildi ben onu anlamıyorum kariyeri ne ertuğrulun...et istifa sende kurtul bizde kurtulalım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | besiktasimiz lucescudan sonra gun gormedi o sene rekor puan toplamistik 85 yada 88 olmasi lazim tek yenilgimiz vardi oda 27 haftada diyarbakiraydi simdi dustugumuz hallere bakin
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |