![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | medyanın ve tff nun bize niye anadolu kulübü muamelesi yaptığı çok açık biz daha oftaşı yenemiyoruz sonra kalkıp ona buna bahane buluyoruz olmaz kardeşim bu takımdan hiçbişey olmaz resmen utandım bugün maç izlerken
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Büyük takımlarda oynayan oyuncular her zaman formalarının haklarını vermeleri lazım. sen peki büyük takımı oynatacak büyük bi hoca kapasitesindemisin sağlam düşündün mü bunu oyunculara suç bulduğpun kadar kendinde de ara | ||
| | |
| | #4 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | acaba paralarını alırken hiç düşünecekler mi biz bu parayı hakettik mi diye ve son parasınıda verip maça gelen taraftarları düşünecekler mi acaba ???? Çok Merak Ediyorum Çoooooooook ??? | ||
| | |
| | #5 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitmeyin Avrupaya haketmiyorsunuz gidipte bizi strese sokmayın yazık be her hafta aynı söz kalan maçların hepsini alacaz doğru alıyoruz tövbe tövbe | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | bundan sonra olacak bişey yok
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |