![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | konuşuluyoda bunların beşiktaşa başkan olma niyeti olsaydı mücadale ederlerdi zorla beşiktaşa başkanmı yapacaklar ilk önce o görevi çok isteyecekler beşiktaş başkanlığı kutsaldır sebanın kıymetini bilemeyenler utansın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla burkiye katiliyorum bunlarin hepsi komutan ancak soyle birsey olabilir hicbirinin reklama ihtiyaci olmadigi icin belki gorevleri cok iyi derecede yapip medyada gorunmeyeceklerdir bence ancak medya ile alakamiz olmayacak bir yonetim kurarsak daha hayirli olur ancak heryerde saygin kisilikler oldugu icin medyaya cikmasalarda klubu hicbir yerde ezdirmeyecekleri kesinidir ama bunlar cikipta evet biz besiktasa yonetim olacagiz derlermi bilmiyorum daha dogru durust muhalefet bile yapamayan bu arkadaslar yonetimi nasil yapacaklar onuda merak ediyorum bunlarda zaten besiktas aski once gelseydi bence simdiye kadar coktan demir oren koltuktan inmisti
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bu proje sene oldu çıkmıştı gazetede ama olmadı işte ben içlerinden birine de razıyım yeterki demirören engini ve ertuğrulu da alıp gitsin
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu isimlerden niye daha sesi cikmiyor ...bunlar besiktas baskan olmak istemiyorlar ...!!bu olanlar daha neyi bekliyorlarki ..anlamis degilim...!!zaten batirdi bizi ..ama kimse bisey söylemiyor..!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamam güzelde bu asrın yönetimi bu zamana kadar neredeydiler 1994-1995 ve 2007-2008 yılları arasında sadece serdar bilgili döneminde yaşadığımız 100.ncü yıl şampiyonluğumuz var. BEŞİKTAŞ ımıza faydalı olacaklar ise serdar bilgili başkanlığında toplanmaları en mantıklısı bence hiçolmazsa 14 yıl içerisinde tek şampiyonluğu yaşatan BAŞKAN olması tek şampiyonluğumuzu yaşatan BAŞKAN ımız serdar bilgili yi koltuğundan eden yıldırım demirören ve ekibine birdaha kulüp içerisine girmemek şartıyla İSTİFAAAAAAAAAA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |