![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aynen katılıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bir zamanlar sebayı protesto etmek için taksimden akaretlere yürüyüş düzenlemek için valilikten izin almaya çalışan çarşı şimdi susuyor ben nediyim beşiktaş birilerinin oyuncağı olmuş daha herkez bir günde olurmu diyor tabi bırakmaz neden bir günde olmasın bu kadarmı az insan var istanbulda beşiktaşlı bu kadrmı küçük takım olduk yani bize biz büyük takımız diyenler susunozaman
__________________ tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşı çarşı gibi olsaydı yönetim giderdi çarşı kendini düşünmesin birazda beşiktaşı düşünsün ben beşiktaşlıyım ve kafamı taşlara vuruyorum bu yönetim oldugu sürece çarşıda tepki koyamadığı sürece bize şampiyonluk hhayal birazcık beşiktaşı düşünün ya...kendinizi düşünmeyin tribunde guzel destekliyonuz avrupada alkışlıyor güüzel ama başrı gelmedikten sonra desteğin ne anlamı var o zaman tepkini koyacaksın gs teknikdirektörsüz parasız şampiyonluğa oynuyor... herkes yönetime tepkisini gösterebilmeli.bu yönetim beşiktaşı bitirdi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kesinlikle haklısın...Zamana yayarak daha sert çıklıyız... Nasıl milyonların tek vücut oldugunu gosterebiliriz bu şekilde... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ASLIHAN kardeşim , topluca verilecek bir tepki yanında, forum olarakta birşeyler yapılabilir. Bence forum yöneticileri, öncelikle Besiktasforumluların katılacağı, herkezin beşiktaşlı eş dostlarını getireceği bir organizasyon yapılabilir?? bakarsınız diğer forumlardan da katılım olur. 2gün sonra bir daha bir eylem olur onada katılınır. maksat birileri toplansın artık, | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bencede 1 ay kadar organize olduktan sonra buyuk bir yuruyus duzenlenmeli binlerce kisi ulkenin hertarafinda yurumeli bence carsi grubu susmazda butun illerdeki carsi gruplari kendi illerinde organize olur ve yuruyus yaparsa daha mantikli olur gibi yoksa 50 100 kisi yurusekte kaale bile alinmayiz eger bir seyi yapiyorsak kaale alinmaliyiz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | AYNEN KATILIYORUM bana kalırsa bu organizeden sonra İNÖNÜ de oynayacağımız son maçımız olan vestel manisa maçına tüm taraftarlarımızın gitmemesi EN BÜYÜK TEPKİ olacaktır. cezası olamyan bir maçda hemde kendi sahasında oynayan bir takımın taraftarının sahaya gelmemesi bence verilecek EN BÜYÜK TEPKİLER dendir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |