![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşım sen çileden çıktın diye bizi de çileden çıkartma senin de bu tavrın beni çileden çıkartıyor ama bişiy demiyorum, sınırları zorlama fazla.. ![]() Delgoda senin için yıldız olabilir ama benim için değil, ilk geldiği gibi oynasaydı muhakkak oynatılırdı...
__________________ Siyah-Beyaz Ölüm-Yaşam | ||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sorularıma neden cevap veremediniz . Bırakın sataşmayı sadece bu sorulara cevap verin , hani delgado star diye alındıya onun için sakatlandı diye oynatmıyo ertuğrul efendi ama sakat olan yozgatlıyı oynatıyo . BU NASIL TEKNİK DİREKTÖRLÜK BİŞEY YAPIYO ARDINDAN YAPTIĞI HATA İLE KENDİNİ TEKZİP EDİYOR. | |||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Halen Sorularıma cevap veremediniz kimin komik olduğu ortada . Neyse cevap vermenizede gerek yok artık . | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | siz ne satıyorsunuz ya ortada ne var tarlamı neyi paylaşamıyorsunuz anlamış değilim ertuğrulu sevende var sevmeyende seven burada veya maç sonunda çicek verir sevmeyen gider maç sonunda tepkisini dile getirir bu tartışmanın bir manası yok beyler | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hepsı ıstıfa ettsınnnnnnn | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arakadaslar kendimizi kandirmayalim biz hic bir tane kaliteli futbolcu alamayiz. olan para gitti, para olmayinca bizimkiler genc yetenek diye ikinci sinif futbolculara yöneliyor gordon gibi,kadilac gibi, taraftari kandiriyorlar.
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |