![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ERTUĞRUL HOCA mıza güvenmeliyiz başarı kolay elde edilen birşey değil ama başarısızlık aksine kolay elde edilir sabır herşey sabır .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 1 SENEDE BIR TANE MAC SOYLEYIN GUZEL OYNADIGIMIZ SISTEMIMIZI ANLADIGINIZ BIR MAC ERTUĞRULU BENDE SEVIYORUM EFENDİ DURUST SAGLAM AMA SEN BEŞİKTAŞ TAKIMININ HOCASISIN BIZIM HALA UMUDUMUZ VARKEN BU MACA CIKARDIGIN KADRO RESMEN BIZ BIRAKTIK BU ISI ONUMUZDEKI SENEYI DUSUNUYORUZ DEMEK FENERBAHCE MACINDA OYNATIIGIN SISTEM SACMALIK BAKİ MERCİMEK SOL BEK OYUNCU DEGISTIRMEK ICIN 65 - 75 - 80.DK.LAR HEP AYNI HERKES ACIKCA SUNU KABUL ETSIN BIZ ERTUĞRUL SAĞLAMLA 1 ADIM ONE GIDEMEMISIZDIR RAKIPLERIMIZDEN SADECE GALATASARAYI 1-0 YENMISIZDIR BUNA HEPINIZIN DIKKATINI CEKIYORUM!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
senin açtığın topicleride gördük güvenimiz sonsuz hocaya !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu saatten sonra (bu saatten sonra demeyelim takımın basına geldiginden beri hatta) hocaya güvenen varsa yada iyi top oynatıyor taktigi iyi daha ne yapsın herseyi yapıyor diyen varsa ya fenerlidir derim aramıza sızmıs yada futboldan anlamayacak kadar pasif | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
demekki varki birşeyler konuşuyorsun böyle ?
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hala Ertuğrul diyenler var ya....gerçekten BRAVO.Sözün bittiği yerdir.Ne desem boş.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam gibi adam baska söze gerek yok
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla istemeyenleride anliyorum hoca degissin diyenleride anliyorum ama 4 senedir siz her hoca icin degissin dediniz degisti birsey olmadi bikerede benim gibi dusunenleri dinleyip hocayi degil kendini degistirsinler bakalim belki daha iyi olur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |