![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ertugrul hocanın arkasında durmak intihar gibi birseydir ondan .. zamanında geliyoruz sampiyonuz SAGLAM geliyoruz ertugrul hoca cok iyi dediginiz icin simdi geri vites yapmamak icn ertugrul diyorusnz harbiden herkes neyin ne oldugunu biliyor ertugrulunda ne hatalar yaptıgını ve hatalarından dönmediginide biliyor ! .. istikrar istikrar diye atıp tutuyo bazıları KÖTÜYE İSTİKRAR OLMAZ ! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sen yorumunu yap çek git daha ne konuşuyorsun ya inanıyoruz hocamıza ya hep yanındayım var mı ötesi
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
tmm inan sen ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul beyyyyy istifaaaaaaaaa ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 2004-2008(daha 4 yıl dolmadı)---4. teknik adamın da gitmesi konuşuluyor, bu yönde istek var, hepsi mi kötü teknik adamdı, sorunu başka yerlerde aramayı bırakın, bu takımın sorunu kötü yönetilmek, bi teknik adamın takıma katkısı nedir ki, iyi bir yönetim oluşturulup oyuncuların sadece saha içini düşünecekleri bir disiplin ve şartlar sağlanabildikten sonra böyle şeyleri konuşmayız bile, bu yönetimin bundan sonra beşiktaş'a sağlayabileceği en büyük yarar, 2010'a kadar mevcut yönetimin kalacağını düşünürsek transfere para harcamayıp, elindekilerle birşeyler yapabilmek, buradaki amaç kendilerinin becerebilmesinin mümkün olmadığı beşiktaş'ın iyi geleceğinin zeminini hazırlamaktır, şu anda borcumuz çoğalsa da kısa vadede kapatılabilecek makul bir borcumuz var, ama bu yönetim anlayışıyla kaostan kurtulmak için yapılacak yüksek maliyetli transferler ve yeni hocalar ve ödenmesi muhtemel tazminatlarla bu borç geri dönüşü olmayan yerlere gidebilir, o zaman kimse bu enkazı devralmaz, asıl o zaman geleceğimiz yok olur... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
yönetime iyi diyen yok ztn basta onlar geliyor gitmesi gereken ama hocanında hataları var ve vazgecmiyor bunlardan .. tribünlerden bile kac defa bagrıldı üzülmezi kes aydını oynat yeter diye ama yıl boyunca ne duydu ne umursadı olan cocuga besiktasa oldu .. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi bunlara kalsa ertuğrul 5sene kalır başımızda sonra takımı tanıyamayız iice ezik adamları toplıcak kendi aklındaki vizyonundaki futbolcuları getirir iice takımın içine eder bu sene yaptıgı gibi..ne kadar çabuk kovarsak o kadar avantajımıza
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ARKADAŞIM BENCE YANLIŞ DÜŞÜNÜOSUN ERTUGRUL SAGLAMDA YÖNETİMDE GİTMELİ BİZİM 90 DAKKA BOYUNCA TİYATRO İZLER GİBİ KULÜBEDE OTURCAK HOCAYA İHTİYACIMIZ YOK.. BEN BEŞİKTAŞ FENER MAÇINDAYDIM COLİN KAZIM I HER POZİSYONDA ZİCO YANINA ÇAGIRIO BAGIRIO BİŞİLER DİO AMA ERTUGRULUN TEK YAPTIGI MAÇ İZLEMEK BUNLARIDA DÜŞÜN... YÖNETİMDE ANTİRENÖR DE FUTBOLCULARDA BEŞİKTAŞIMIZA YAKIŞMIYOR BUNLARI BİLİN....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | [quote=samet1903;646021]ertugrul hocanın arkasında durmak intihar gibi birseydir ondan .. zamanında geliyoruz sampiyonuz SAGLAM geliyoruz ertugrul hoca cok iyi dediginiz icin simdi geri vites yapmamak icn ertugrul diyorusnz harbiden herkes neyin ne oldugunu biliyor ertugrulunda ne hatalar yaptıgını ve hatalarından dönmediginide biliyor ! .. istikrar istikrar diye atıp tutuyo bazıları KÖTÜYE İSTİKRAR OLMAZ ! kim iyi onu soyleyin o zaman bizde bilelim sizmisiniz gercekten iyi madem bukadar iyisiniz gidin teknik drektorluk yapin size hangi hocayi begendirecegiz merak ediyorum ben sana diyimmi bi insanda sabir olmadiktan sonra morinhoyu getirsen tras ulan siz delboskeye tiganaya toschaka scalaya hatta ve hatta suleyman sebaya istifa diye bagiran adamsiniz sizmi ogreteceksiniz bize istikrarin iyiye yada kotuye yapilacagini malmiyiz biz kotu olduguna inandigimiz adamin arkasinda duralim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |