![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
|    Yardımcı Admin  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 10   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    
 Beşiktaşlı futbolcu Filip Holosko, matematiksel  olarak şansları sürdüğü müddetçe, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışının  içinde olacaklarını ifade etti.     UEFA'nın internet sitesi kaynak gösterilerek medyada yer bulan, sezonu ilk iki sırada bitireceklerini zannetmediği ifadelerinin yer aldığı haberler üzerine bir açıklama yapan Holosko, "Bu açıklamalar kesinlikle doğru değil. Tersine ben matematiksel iddiamız devam ettiği sürece bu yarışın içinde olacağımızı düşünüyorum. Ben hem karakter olarak hem de takım arkadaşlarıma olan inancım gereği, takımımızın içinde bulunduğu hedefte sonuna kadar yürüyeceğimize inanıyorum" dedi. 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Senin karakterin tamamda takim arkadaslarimn karakteri demissin hangisinden bahsettin cok merak ettim gercekten    
				__________________   Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    noble eagle  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     offf offff bu iş artık matematiği aşar mantığımı zorlamaya başladı bile       |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Can't Forget  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bitti herşey artık seneye     
				__________________   ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     game over.... malesef holosko.....:    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
|    1903-1984-2008  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Geçmiş olsun artık       |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |