![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
serdar bilgili geri gelir mi bak o lafıma cevap yukarda bizim hoca var üni de yakın arkadaşı serdar bilgilinin ,anasına küfür ettiler gelir mi diyor ( kongre üyesi ) 30 bin ailene küfür ediyor biraz vicdanınız olsun da bu adamları geri istemeyin he istedin o zaman yalvaracaksın özür dileyeceksin belki duymaz görmez yazdıklarını ama pişman olacaksın ettiğin küfürlerden sana demiyorum küfür eden herkese diyorum .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sevinmek için sevmedik ama tükendik resmen | ||
| | |
| | #4 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ağlattın anamı tüpçü yitirdin sevdamı Sen aldın canımı öldüm lan tüpçü Alevlerde yan tüpçü dayan gönlüm dayan Gittiğin o an bayram ilan ettim lan tüpçü benim yeni bestem nasıl olmuş arkadaşlar ![]() bakırköy 1-2 Konu outlawwanted tarafından (12-04-2008 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sevindirmesinler sadece utandrmasınlar elalemin eziklerinin diline düşürmesinler. | ||
| | |
| | #9 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılmamak mümkün değil çok haklısın bence arkadaşım tebrikler | ||
| | |
| | #10 | ||
| Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bende istikrardan yanayim, her sene hoca degistirilmez... Ama bîr$ey dikkatimi çekti... Deplasmanda oynadigimiz her büyük maçta çok kötü futbol sergiledik hele $ampiyonlar liginde 3 maç var ki hiç unutamiyorum : liverpool, porto ve marsiyla maçlari 1 tane pozisyonumuz bile yoktu... Bence bunun tek sebebi Ertugrul hocanin korkak futbol oynatmasidir... artik Besiktas'in t.direktörüsûn, kayserispor degil.... Ama suçlu Ertugrul hoca degil, yônetimdir çünkü Ertugrul hoca'yi bize erken getirdikleri için.... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |