![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ertuğrul Teknik Direktörlük yapıcak bir insan değil Be$ikta$ta. Transfer yapmayı bilmiyor. Belli bir oyun stili yok. Takım pas yapamaz halde. Savunma diye bir $eyden eser yok kimse adamını tutamıyor. 1 gol atıp geriye yaslanıyor. Kondisyondan eser yok. eğer ki takımın ba$ına tecrübeli gençlere önem veren gerekli yıldızları transfer eden bir teknik adam gelirse her zaman arkasında olurum del bosque hiç bir zaman gitsin dememi$tim aynı $ekilde tigana ama ertuğrul ı-ıh.lucescu gelsin amenna. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
lucescunun futbol anlayışı nasıldı ? 1 gol atıp geriye yaslanmaktı . 100 yıl kadrosunu kim dağıttı SÖYLİYİM Mİ ? TARAFTAR HATTA AŞIĞI OLDUĞUM DÜNYANIN TARAFTAR KİTLESİ ÇARŞI nasıl dağıtıı serdar hocamıza küfür ederek küfürleri başlatan stadta gerçek beşiktaşlı kesin değil bundan eminim . süper bir kadro varken sen baştakini düşür takım dağılır öyle de oldu sağ çıkan kim i.üzülmez. he o zaman baştan getirmiyecektin ertuğrul hocamızı umutlandırıp utandırmayın lafı buna güzel uydu ama şimdi destek zamanıdır . sorularına cevap verdim sanırım
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hocamızı getirdiysen sonuna kadar arkasında durmak ta bize düşer . !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Valla sevinmek için sevmiyoruz ama bunlar bizi kahretmek için,Beşiktaştan soğutmak için,futboldan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar!..Ben bundan başka şey çıkaramıyorum çünkü,cidden yazık bize artık.Sevinmek için sevmedik ama bi kerelikde bizi sevindirsinler yahu,bi kezde sevinmek için sevelim şu takımı.Hep mi sevinmek için sevmedik diyeceğiz biz,10 senedir bunu diyoruz zaten.Seneye bu yönetimle gidilirse eminimki yine bu lafları diyeceğiz,onun için bir şeyler yapmalıyız...Bunlar gitmezse 4-5 yıl içinde başarı falan gelmez,ona değil kurunun yanında yaş olanlarda yanıyor ona üzülüyorum ben!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sevindirmesinler sadece utandrmasınlar elalemin eziklerinin diline düşürmesinler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılmamak mümkün değil çok haklısın bence arkadaşım tebrikler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bende istikrardan yanayim, her sene hoca degistirilmez... Ama bîr$ey dikkatimi çekti... Deplasmanda oynadigimiz her büyük maçta çok kötü futbol sergiledik hele $ampiyonlar liginde 3 maç var ki hiç unutamiyorum : liverpool, porto ve marsiyla maçlari 1 tane pozisyonumuz bile yoktu... Bence bunun tek sebebi Ertugrul hocanin korkak futbol oynatmasidir... artik Besiktas'in t.direktörüsûn, kayserispor degil.... Ama suçlu Ertugrul hoca degil, yônetimdir çünkü Ertugrul hoca'yi bize erken getirdikleri için.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |