![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | veysel arkadaş yine celallenmiş anlaşılan ![]() bu topic e msj bile yazma gereği duymuyorum... çünkü savunduğu yıldırım demirörenin aleyhine yazdığı onlarca mesajını çıkartabilirm bu forumda | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
adam savunmuyorki zaten demir oreni ama gercekleri gormek gerekiyor diyor sadece cok dogru yazmis zaten oda savunmadigini ve demir oreni istemedigini belirtiyor ama besiktas baskanligi icin su anda hickimsenin kilini kipirdatmadigini kipirdatamadigini anlatmiski sonuna kadar hakli nerde bu camianin onde gelenleri hicbirinden cit ses cikmiyor
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eski başkanları geri isteyenler mi var yaw ? kimmiş onlar? kara bir leke olarak kapandı o işler. 4-5 yıl bunca başarısızlık içinde demirören ve yönetimine gösterilen sabır, kimseye gösterilmedi. ne olursa olsun aynı hataları bunda da yapmayalım.küfürsüz,taşsız sopasız gönderelim. ve yine söylüyorum son maçtada büyük bir seba posteri...ve şarkılı türkülü protesto.. akıllandık ama 5 yılımız oldu heba, senin gibisi gelmedi, duruşun yeter büyük başkan SEBA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ahhh seba baskan ahh sen olsan besiktas böyle mi olurdu ... besiktası ne hale getirdiler .. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
peki ' ŞİMDİDE DEMİRÖRENİN İSTİFASINI İSTİYORSUNUZ ' derken kimden bahsediyor ve sence onun bu konuda düşünceleri neler bu cümleye bakarsak ??? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | pas yardımlaşma sahaya yayılma futbol zekası baskı kurabilme takım oyunu en önemlisi tabiiki bunları yapabilecek bir ideal bir beyin ve o üstündeki BÜYÜK formayı taşıyabilecek yürek. BU TAKIMDA VE HOCADA BUNU GÖREBİLİYORMUSUNUZ.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbolda başarı istikrar ile gelir bu takımda öyle bir şey yok gereken yerlere takviye yapılsaydı şuan liderdik sadece tecrübe eksikliği ustalığın sırrı hatalardan geçer ERTUĞRUL Hoca büyük bir hoca olur ama neyazık bu formayı haketmeyen oyuncular yüzünden eminimki sezon sonu yollarını ayıracak yönetim tutup ünlü bir hoca getirecek ayıplarını örtmek adına ama bir futbol cinayeti işlemiş olacak hocam iyi niyetinden kaybetti birde yönetime karşı zayıf kaldı çünkü takımdan yine uzaklaştırılmak işin içinde elbette ERTUĞRUL Hocanın yumruğu masaya vurma vakiti gelecek ama şimdi değil Yönetime gelince bir şey yazmak anlamsız ben adam çıktı kız gibi oynuyorlar dedi adama hurra nasıl dersin bu basın varya yönetimi bile bölüyor beyler adam kendi oyuncularına müdahale edemekten sonra ne kıymeti var BIRAKIN ARTIK YAKAMIZI BİZ BUNLARI HEP SİNEMİZE ÇEKTİK BOŞ VERİN HERSENE SEVİNECEĞİME 100. YILDAKİ GİBİ ŞAMPİYONLUKLARLA ŞAİBESİZ DESTEKSİZ ŞAMPİYON OLUNCA SEVİNİRİM TAKIM BİZİM KİMENE HOCAM SENİ ÇOK SEVİYORUZ GERİSİ YALAN KİM AĞLADI SENİN İÇİN BU TAKIMDAN SUÇSUZ YERE GÖNDERİLİRKEN SENDE ACIMA HAKETMEYENE YOL VER GİTSİN ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya arkadaşlar hala Ertuğrul hocayı savunduğunuza inanamıyorum! Kişiliğine, karakterine kimse bişey diyemez alnını karışlarım ama takımın durumu ortada maalesef BEŞİKTAŞ' ımızı taşıyabilecek durumda değil ha belki dediğiniz gibi 5 yıl 6 yıl sonra çok iyi bir hoca olabilir ama artık bizim 5-6 yıl bekliyecek ne sabrımız ne de sinirimiz kaldı... Madem istikrar diyorkduk o zaman takımı şampiyon yapan avrupa kupalarında alnının akıyla oynatan Lucescu yu niye gönderdik??? Aldığı oyuncular ortada, oynattığı daha doğrusu oynatamadığı futbol ortada ki futbol demeye bin şahit gerek, takım üzerinde en ufak bir otoritesi yok Kimse kalkıpta vay efendim siz sevinmek için seviyorsunuz demesin artık bunu diyenler eğer hala sokakta, işyerinde, arkadaş ortamında hiç canı yanmadan hiç sıkılmadan hiç sinirinden ağlamadan o fb lileri o gs lileri dinleyebiliyor insanların yüzüne bakabiliyorsa zaten dicek bir sözüm olmaz gurur olur insanda, BEŞİKTAŞ lıda da bu herşeydir zaten.. Biz bunca senedir herşeye göğüs gerdik stadı doldurduk, heryerde göğsümüzü gere gere haykırdık asla başımızı eğmedik peki ne oldu bu forma bu takım bu halemi gelecekti 30 senedir böyle rezillik görmedim dünya tarihine geçtik be 8-0 kimileri unutmuş olabilir ama aklıma geldikçe hala ağlıyasım geliyor artık kimseye gık diyemiyorum yapıştırıveriyorlar suratıma!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu CEK_BJK tarafından (13-04-2008 Saat 06:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Geçen gün efsane üçlümüz Metin-Ali-Feyyaz ın bir röportajını okudum gazete de aynen şöyle diyorlar "Biz 11 sene bu formayı giydik fb ye 2 sefer yenildik şimdi 4 senede 1 galibiyetimiz var" şaka gibi dimi bulun okuyun o röportajı arkadaslar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |